Connect with us

Танц

Михаела Гривева гостува на Derida Dance Center

Avatar

Публикувано

на

Щастливи сме да обявим втори Performance Technique уъркшоп на Михаела Гривева,  който ще се проведе в Derida Dance Center от 7 до 11 юли.

Основната цел на интензивния уъркшоп е да подготви танцьорите психически и физически за сценично изпълнение. Разгръщането на потенциала на сцена изисква специфичен набор от умствени и физически умения: регулиране на напрежението, изграждане на увереност, свеждане до минимун на грешки по време на изпълнение, свобода и стабилност при движение и творческа изява.

КОГА: 7- 11 ЮЛИ*, 13.30- 15.30 часа

КЪДЕ: Derida Dance Center, София, бул. Сливница 245, ет.4

Уъркшопът е отворен за средно напреднали, напреднали и професионални танцьори.

Advertisement

На участниците ще бъдат дадени специфични задачи и упражнения, които ще помогнат за усъвършенстване на танцовата им техника, осъзнатост в пространството и бързина при взeмане на решения.

Танцьорите ще бъдат насърчени да изследват и тестват своите граници и гама на движение. Зададените упражнение ще улеснят връзката с вродената интелигентност на тялото. Тази информация ще се използва за трансформиране на тяхното движение в танц, който е изразителен и с ясно намерение и посока. Ще се обърне внимание на индивидуалните нужди на всеки участник.

Михаела Гривева е дипломиран магистър по Съвременен танцов пърформанс от Ирландската световна академия за музика и танц. Впоследствие нейното развитие е повлияно от интензивни обучения с артисти като Охад Нахарин, Мартин Килвади, Ръсел Малифант, Керен Росенберг и Давид Зембрано.

Нейните професионални интереси в сферата на танца водят до създаването на сайта www.dancingopportunities.com. Превърнал се в основен онлайн ресурс за танцьори в световен мащаб. Всеки, който се интересува да осъществи контакт с Михаела, може да го направи от тук: mail: info@mihaelagriveva.com, web: www.mihaelagriveva.com

РЕГИСТРАЦИЯ: За да заявите вашето участие в Performance Technique уъркшопа, е необходимо да се регистрирате на http://www.derida-dance.com/qs/bg/component/seminar/

Advertisement

ЦЕНА: 55лв

*Провеждането на събитието зависи от участието на минимум 10 танцьора.

Derida Dance Center е първият център за съвременен танц и обучение в България. Центърът предлага както модерни и класически класове за професионални танцьори,  така и обучение в различни танцови дисциплини за любители. Пространството заема важна част в културния живот на София, като регулярно се представят пърформанси със зрителска аудитория 50-70 посетители.
Derida Dance Center е припознат като надежден партньор в осъществяването на значими проекти, голяма част от които са с участието на доказани международни организации.

Continue Reading
Advertisement