Connect with us

Музика

Михаела Маринова е „Жена на годината“ 2017 в категория „Музика“

Avatar

Публикувано

на

Mihaela Marinova nagrada

ФОТО КРЕДИТ: сп. GRAZIA

Поп звездата Михаела Маринова спечели наградата „Жена на годината“ на сп. Grazia в категория „Музика“ на официалната церемония по раздаването на статуетките в четвъртък, 30 ноември.

Изминалата година беше изключително успешна за младата изпълнителка. Забележителните ѝ вокални възможности и актьорският ѝ талант я отведоха до победата в петия сезон на шоуто за преобразявания „Като две капки вода“. През 2017 г. тя оглави официалния еърплей чарт за българска музика със самостоятелния си сингъл „Един срещу друг“, взе участие в хита на Пламен и Иво „Не ти мисля зло“, а през последния месец превзема класациите с емоционалното парче „Листата падат“, в което ѝ партнират други двама артисти на Вирджиния Рекърдс – Pavell & Venci Venc’.

Mihaela Marinova Jena na godinata

ФОТО КРЕДИТ: сп. GRAZIA

Именно най-успешното българско хип-хоп дуо връчи статуетката „Жена на годината“ на развълнуваната Михаела, която веднага след церемонията сподели:

Advertisement

Не съм очаквала именно аз да взема тази награда! Имах честта да бъда номинирана в една категория с артисти като DARA, Михаела Маринова и дуото Алекс и Влади, всяка от които имаше страхотни успехи през годината! Вълнувам се много, защото това не е просто статуетка, а признание от списание Grazia и от публиката, която гласува за фаворитите си. Още по-щастлива ме направи фактът, че именно Павел и Венци бяха до мен в този момент! Заедно с тях и екипа зад нас постигаме страхотни неща, свързват ни и приятелство и общи професионални успехи. Благодаря на всички, които ме подкрепят и мотивират да се развивам от самото начало!“.

Специален гост-изпълнител на церемонията „Жена на годината“, тази година под надслов „Без граници“, беше победителката от четвъртия сезон на X Factor – Християна Лоизу. Заедно с нея Михаела, DARA, Pavell & Venci Venc’, Пламен и Иво и Невена Пейкова ще се срещнат с почитателите си на обща фен-среща на 3 ноември /неделя/ от 17:00 ч., в Mall of Sofia, площадка IMAX. Артистите ще представят компилацията „БГ Хитове до скъсване“ и ще дават автографи на феновете си в продължение на два часа.

Веднага след събитието Михаела ще вземе участие като специален гост в предстоящия концерт на X Factor по NOVA.