Connect with us

Музика

Михаела Филева е първата гост-звезда в новото музикално предаване по БНТ HD “БГ Версия”

Avatar

Публикувано

на

“БГ Версия” е името на новото музикално шоу, пилотното издание на което ще бъде излъчено на 4 октомври (неделя), от 22:30 ч. по БНТ HD. Концепцията на предаването е дело на продуцентите от Монте Мюзик и БГ Радио.

Във всяко издание на “БГ Версия” ще бъде представян популярен български изпълнител. Уникалното в предаването е студиото, превърнато в сцена на изискан мини концерт, който изпълнителят или групата подготвят и изнасят пред подбрана публика. Идеята е хитовете на госта да прозвучат по нов начин, в акомпанимент на музиканти и почитателите да го видят в светлина, различна от стерилната атмосфера на видеоклиповете. Продуцентите ще направят така, че феновете да се почувстват още по-близо до техните любими звезди, като ще ги поканят в уютното за всеки музикант автентично звукозаписно студио, за да разкажат повече за себе си, за музиката си и за любимите си български хитове.

Водещият на “БГ Версия” Влади Зомбори също има отношение към музиката. Актьорът от Малък градски театър „Зад канала“ беше един от финалистите в първото издание на популярен музикален формат.

Първият гост в предаването е горещата музикална звезда Михаела Филева. Тази година излезе дебютния албум на талантливата певица, а едноименният сингъл от него “Инкогнито” отскоро има и видеоклип.

В премиерното издание на “БГ Версия” чаровната Михаела и музикантите Краси Тодоров – пиано, Борислав Бояджиев – DJ Борче – ударни, Васил Крумов – китари и LaTiDa – беквокали ще представят нова версия на “Инкогнито” и още пет нейни хита. Музикален продуцент на предаването е Графа в екип с Борислав Бояджиев – DJ Борче, който влиза и в ролята на бенд лидер.

Advertisement

БНТ HD e спортно-развлекателния канал на Българската национална телевизия.

„БГ версия“ е първото специализирано музикално предаване в ефира на БНТ HD и по този начин най-новият канал на БНТ ще се опита да задоволи вкуса на всички меломани с нещо различно и новаторско в българския телевизионен ефир. Така БНТ HD продължава с атрактивните си предложения към своята аудитория, които вече надхвърлят спортните събития и филмовите заглавия.

Първият брой на предаването е тази неделя от 22:30 часа. За всички, които са пропуснали шанса да видят предаването, БНТ HD ще осигури втори шанс – във вторник, 23:00 ч. и в събота, 17:00 ч.

Освен да гледат по телевизията, почитателите на качествената българска музика ще могат да следят предаването във фейсбук и YouTube канала му и да слушат интересните версии на любимите си песни единствено в ефира на БГ Радио. Медията за българска музика ще излъчва отделните изпълнения от „БГ версия“ като част от програмата си.

 

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement