Connect with us

Музика

Михаела Филева с лирик-клип към песента „Фантазия”

Avatar

Публикувано

на

24.03

Нежният текст на песента „Фантазия” на Михаела Филева оживява в официалния лирик-клип в YouTube канала на „Монте Мюзик”.

Парчето е част от албума „Инкогнито” и е колаборация с българския пианист и композитор Живко Петров. Текстът на Михаела Филева, Илия Григоров, Прея и Графа проследява плавния и чувствен полет на фантазията сред облаци от копнеж и откровения. Една нежна песен за уютните дъждовни сутрини през пролетта и дългите недели вкъщи. Певицата представи официалния лирик-клип на 7 март, като един фин разказ за нежността на споделените моменти и необятната красота на въображението.

„Фантазия” е една от песните, които ще бъдат представени на живо от Михаела Филева и нейната група на 24 март. Певицата анонсира своя концерт в Sofia Live Club в който ще излезе на сцената заедно с музикантите Краси Тодоров – пиано и програминг Васил Крумов – китара и Васил Вутeв – барабани. На събитието ще бъдат представени най-новите песни на певицата, сред които сингъла „Конец”, който излезе през януари тази година, а също и голяма част любимите парчета в албума „Инкогнито”. Предварителната продажба на билетите за концерта е на цена от 10 лв., а на място и в деня на събитието входът е 15 лв.

 

Advertisement

Continue Reading
Advertisement