Connect with us

Музика

Мишо Шамара се завръща в България с ексклузивно шоу в Club Mascara

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На 24 март, директно от Чикаго, в хитовия Club Mascara пристига емблематичното лице на БГ рапа Мишо Шамара. Big Sha се завръща в България с ексклузивно шоу пред столична публика, на сцената на Diamond Black в четвъртък вечер, заедно с MC 2 Лица.

След двугодишно отсъствие на родна сцена, за първи път скандалният рапър с още по-скандални рими ще се срещне с феновете си в София и ще избухне с мощен лайв, включващ легендарни хитове от миналото, като „Фенки, фенки“, „Във клуба“, „Все още съм замесен“, „Гимнастички“, както и актуални парчета. Самият Мишо Шамара сподели дни преди гостуването си в Club Mascara, че:

„ще разтърсим София с култовите песни, с които отраснаха хората. Виждам любовта на всички мои приятели, познати и всеки, който харесва моята музика, затова смятам да направим едно от най-добрите черни партита, с които ще се върнем в славните години на Гумени Глави, R&B Records, та до ден днешен. Правете резервации, защото ще е фул яката работа…“

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“640″]MASCARA_fanpage_2403-1_static[/media-credit]

Специално за партито на 24 март, от Варна ще пристигне и друго емблематично лице от звездния отбор на „R&B Records“ на Мишо Шамара в миналото – рапърът 2 Лица от Лошите, който ще застане зад микрофона, като официален хост на вечерта. Разбира се, двамата няма да пропуснат да запалят нощта и с един от най-обичаните хитове, който вдига публиката на крака и до днес – „Не искам да съм с теб“. Зад пулта, горещите хип-хоп бийтове на Diamond Black парти, ще бъдат поверени в ръцете на DJ Fed & VKO.

Club Mascara – бъди част от легендата!

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement