Connect with us

Lifestyle

Модната стилистка Стейси Лондон се завръща по TLC с новата поредица “Хубава, секси или отблъскваща”

Avatar

Публикувано

на

TLC съживява модния жанр в програмата си с новата поредица „Хубава, секси или отблъскваща” с участието на модната стилистка Стейси Лондон. Водещата на хитовата поредица „Как не трябва да се обличаме” се завръща с нова модна мисия в премиерната поредица от 11-и юни, събота, от 21:00 ч. по TLC, за да представи невероятните трансформации на дами с проблеми в стила си.

Героините в „Хубава, секси или отблъскваща” се обръщат към Стейси Лондон, за да им помогне да променят визията си от скандална на привлекателна. Стилистката им показва какъв е ефектът на модните им решения върху обикновените хора, като моли непознати да оценят визията им като „хубава“, „секси“ или „отблъскваща“. Всяка жена ще трябва да свали екстеншъните от косата си, странните си дрехи и прекомерния си грим, за да започне наново. След като дамите върнат естествения си вид, Стейси ги напътства по пътя им към трансформацията, като ще промени визията и, може би, живота на всяка от тях.

Stacy London.

[/media-credit] Stacy London.

Някои от спиращите дъха трансформации в поредицата включват:

  • Таника, която се опитва да прикрие ниското си самочувствие с мрежести топове и ботуши над коленете. Начинът й на обличане привлича много внимание, но вместо да провокира подмятанията от непознати, Таника иска да се научи да изглежда повече като майка и да накара 9-годишната си дъщеря да се гордее с нея.
  • Диана е нюйоркчанка, която си пада по стила „Jersey”, а нейно модно вдъхновение е Виктория Готи. Всичко във визията на Диана е в големи размери: косата, гримът и височината на обувките й, разбира се. Тя започва самостоятелен бизнес и се обръща към Стейси с молба да смекчи стила й, за да я приемат на сериозно.
  • Серина е отдадена майка на три деца, която прекарва голяма част от времето си в грижи за тях. Артист по душа, нейната креативност се проявява, само когато отваря гардероба си. Но растите, дрехите с анимационни герои и силният грим изпращат погрешно послание към околните.
  • Ели е млада танцьорка от Пенсилвания с ярко зелена коса, която носи 12-сантиметрови ботуши на платформи и предпочита дрехи с шипове. Бунтарският й и дори страшен стил, придобит още в училище, се превръща в неин начин на живот. Тя се чувства в застой заради лошия си стил и е готова да посрещне следващия етап от живота с нова по-балансирана визия.
Courtney after her makeover.

[/media-credit] Courtney after her makeover.

Continue Reading
Advertisement