Connect with us

Lifestyle

Модните тенденции и иновации на ASICS през есента

Avatar

Публикувано

на

IMG 8961

Легендата Любо Ганев посрещна още Ники Кънчев, Рабих ел Зейн, Енджи Касабие, звездният пиар Атанас Лазаров, бизнесдамата Мира Стоянова и фитнес гуруто Адриан Зурков от филма “ Ден и нощ”. 

В ASICS вярваме, че за да създадем здрав ум и здраво тяло, трябва да започнем от краката и да работим от там. Бягането с правилния чифт обувки подобрява производителността, осигурява комфорт и в дългосрочен план предотвратява наранявания. Нашият екип от ASICS и Института за спортни науки в Кобе, Япония усъвършенства и развива всяка обувка, за да осигури най-силната основа за всеки бегач, за всяко бягане.

Изборът на подходящ чифт обувки, с който да се движите, не е най-новият или най-скъпият. Изборът на правилния чифт обувки зависи от вас, от стъпалото ви, от вашата уникална походка, от вашето бягане. Перфектното прилягане и правилната поддръжка на крака са задължителни, но вашето пътуване зависи от вашите цели. А нашите модели маратонки притежават различни сили, за достигане на тези цели: further, faster или beyond (по-далеч, по-бързо или отвъд).

На тази основа е построена и новата ни концепция. За по-дълги, за къси разстояния или за пресечени местности.
Ако някой от вас иска да бяга, според това дали ще бяга в парка, дали ще бяга в планината, дали ще бяга на асфалт, дали ще бяга за бързина да чупи рекорди, съответно може да си хареса всякакви модели.

Във всяка от тези три категории (further, faster и beyond) можете да откриете специалната обувка за вас според типа свод (за нормален, паднал или висок). 

Advertisement

Дизайнерите и разработчиците в ASICS са обсебени от усъвършенстването на превъзходната технология за бегачи. Философията ни на Kaizen – японската концепция за непрекъснати подобрения ни кара да продължаваме да усъвършенстваме, усъвършенстваме и усъвършенстваме обувките си, за да бягаме по-далеч, по-бързо и отвъд.

Continue Reading
Advertisement