Connect with us

Lifestyle

„Моето 300-килограмово тяло” се завръща с трети разтърсващ сезон по TLC

Avatar

Публикувано

на

Поредицата „Моето 300-килограмово тяло”, която проследява една година от живота на осем души, се завръща за трети нов сезон по TLC. Премиерните епизоди, заснели историите на хората, борещи се с наднорменото си тегло, започват от 22-и май, петък, от 21:00 ч. Всеки от героите в поредицата тежи над 300 килограма, а заедно участниците решават да свалят общо няколко хиляди килограма, за да оцелеят.

Всеки нов епизод на „Моето 300-килограмово тяло” проследява невероятната история на човек, който решава да се подложи на опасна операция за стомашен байпас в стремежа си да спаси своя живот и да го промени завинаги. Ще станем свидетели на изпитанията и трудностите на Амбър, Сюзън, Полин, Бети Джо и още четирима участници, чието съществуване е в смъртоносна опасност заради огромното им наднормено тегло. Много от тях не могат да се движат и зависят от лични асистенти, за да се справят с ежедневни нужди като шофиране, къпане и дори ходене.

Третият сезон на „Моето 300-килограмово тяло” започва с ретроспекция от втори сезон и и как героите продължават битката с излишните килограми. Те все още се опиват да преодоляват трудностите в личния си живот и придобиват повече самоувереност. Поредицата разкрива любовните им вълнения и как се справят с физическата си трансформация.

Penny eating fried food in bed.

[/media-credit] Penny eating fried food in bed.

За TLC:

TLC е един от най-популярните телевизионни канали в САЩ, насочен към жените. Каналът достига до над 99 милиона домакинства в Щатите и понастоящем е сред топ 10-те телевизионни канала, насочени към женската аудитория във всички изследвани демографски групи (жени между 25 и 54 години, жени между 18 и 49 години, жени между 18 и 34 години). Програмата на TLC включва предавания с лайфстайл насоченост, както и обхваща теми като кариерно развитие, готвене, заобикалящата ни среда, грижа за децата, подобрения в дома и завладяващи човешки истории.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement