Connect with us

Tехнологии

Мониторите Philips на ISE 2019

Avatar

Публикувано

на

329P9 f image

снимка: ПР

В периода 5-8 февруари, 2019 г. Philips Professional Display Solutions ще участва на изложението Integrated Systems Europe (ISE) 2019 – най-голямото шоу за аудио-видео и системна интеграция в света. Посетителите са поканени да открият най-новите монитори Philips, които ще бъдат показани в Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre, зала 10, павилион K170/H170. „Звездите“ включват екрани с 4-странен безрамков дизайн, SuperWide извити дисплеи, екологични иновации, USB-C докинг технология и др.

Комфортът на SuperWide

Една от най-впечатляващите характеристики, които посетителите ще могат да видят в мониторите Philips на ISE, е SuperWide 32:9 формата. От търговските зали, до архитектурните фирми и агенциите за графичен дизайн, тази форма на пространство вдъхновява въображението и същевременно осигурява тотален комфорт на потребителя през целия ден, благодарение на настройващата се по височина стойка с функции за въртене и накланяне, както и на 1800r извивката за по-естествено наблюдаване.

Силата на докосването

Advertisement

Някои от показаните на ISE монитори Philips предлагат тъч-скрийн технология. Снабдени с Projected-Capacitive (P-Cap) тъч, те не само разпознават докосване в 10 различни точки, но осигуряват и безгрижна работа, благодарение на усъвършенстваната IP54 защита срещу механично въздействие, вода и прах. Ергономичният комфорт също е гарантиран, тъй като тези екрани включват гъвкава стойка, която позволява на потребителите да задават най-подходящата височина или ъгъл за техните нужди.

Гъвкавостта на USB-C докинг

USB-C докингът е мощно и практично решение, проектирано да увеличи продуктивността на съвременните многозадачни, поливалентни професионалисти. Със своя тънък, симетричен USB-C конектор за лесно свързване с един кабел и поддръжка на технологията USB 3.1, това решение за връзка позволява на потребителите бързо и сигурно да прехвърлят данни, да зареждат своите лаптопи и да свържат периферия директно към монитора, за да споделят файлове, да гледат видео и много други.

По-близък поглед към звездите на ISE:

499P9H – с внушителен размер от 49”, той е „черешката на тортата“ с извит SuperWide LCD дисплей, който лесно заменя два 27” QHD монитора. В допълнение на безкрайната гъвкавост на формата 32:9, 499P9H предлага цял набор от иновативни функции за повишена продуктивност и ефективна многозадачност. Те включват USB-C докинг за максимална свързаност и високоскоростен трансфер на данни, интегриран MultiClient KVM превключвател, който позволява на потребителите да управляват два отделни компютъра по едно и също време, и изскачаща Windows HelloTM уеб камера с лицево разпознаване, която може лесно да бъде прибрана, когато не се използва. Потребителите ще се насладят на комфортно преживяване през целия ден, благодарение на ергономичните функции.

Advertisement

222B9T и 172B9T – тези професионални монитори предлагат тъчскрийн технология с 10-точков p-cap тъч и стилус, както и ергономичен комфорт, осигурен от гъвкава стойка с много позиции. IP54 защитата дава на професионалистите спокойствието да знаят, че техния екран е защитен от контакт, прах и вода. Тези многофункционални монитори включват широк набор от опции за връзка като VGA, HDMI, USB 3.0 и DVI. Моделът 221B9T е с диагонал 21.5” и TN или IPS матрица, а 172B9T – с диагонал 17” и TN панел.

241B7QGJEB – 24” (23.8”) Full HD LCD модел, който е на върха на вълната за устойчивост. Той предлага широк набор от високопроизводителни и енергоспестяващи технологии като дизайн на подсветката с ниска мощност за оптимална яркост и минимална консумация, PowerSensor, който засича отсъствието на потребителя посредством безвреден инфрачервен сензор и автоматично намалява яркостта, и технология LightSensor, която измерва околната светлина и автоматично регулира яркостта на екрана. Мониторът е изграден от леки пластмаси, 85% от които са рециклирани и притежава сертификат TCO Edge, което означава, че в него не са използвани вредни субстанции като олово, живак и PVC/BFR. Всички пластмасови части на корпуса и металните части на шасито, както и опаковъчните материали, подлежат на 100% рециклиране.

329P9H – този увеличаващ ефективността 31,5-инчов (16:9) монитор предлага върхов 4-странен безрамков екран с UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) резолюция за потребителите, които имат нужда от супер детайли и точно цветопредаване. Снабден с практичен вграден KVM превключвател, този монитор предлага възможностите на USB-C докинг и удобството, и сигурността на изскачащата Windows HelloTM уеб камера, както и енергийната ефективност на PowerSensor.

Continue Reading
Advertisement