Connect with us

Музика

Мощно българско участие ще подгрее шоуто на Eve

Avatar

Публикувано

на

Остава малко повече от месец до дългоочаквания концерт на хип-хоп сензацията EVE. Заради неотложни ангажименти в Холивуд певицата отложи датата на шоуто си, но тя наистина ще разтърси Парти център 4 км на 25 ноември. Носителката на „Грами“, която в момента снима трета част на комедията „Бръснарницата“, заедно с Айс Кюб и Ники Минаж, ще ни зарадва с най-големите си хитове. Тя пристига у нас със супер елитния DJ Martin2Smoove, забивал в най-яките клубове като лондонския Ministry of Sound и Pacha на остров Ибиса.

Преди EVE на сцената в Парти център 4 км ще станем свидетели на разтърсващ денс спектакъл, създаден специално за концерта от Милен Данков, с участието на певицата Михаела Филева и DJ Marti G.

Милен Данков е известен танцьор и хореограф с много изяви в телевизията. Като хореограф участва в няколко телевизионни проекта, сред които „X Factor“, „Мюзик Айдъл”, „Танцувай с мен”, „VIP Dance” и „Music Academy”. Милен режисира танците в клиповете на някои от най-известните родни звезди – „За тебе песен нямам“ и „Не изчезвай“ на Невена Цонева, „Чуваш ли“ на Мария Илиева и Графа, „Post Sleep” на Руши Виденлиев и много други. Преподавател е в Studio Dance Zone, а сега е ангажиран със създаването на специалните денс спектакли, които ще бъдат представяни на сцената на клуб MUSIC JAM.

 

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“680″]Mihaela Filefa[/media-credit]

Михаела Филева стана популярна с хитовете „Когато ти трябвам”, „Опасно близки”, „А дано, ама надали”, „Приливи и отливи”, „И аз съм тук“ и много други. Тя е един от най-ярките млади таланти на българската музикална сцена, набралa популярност от грандиозното първо издание на музикалното шоу „X Factor“ в България.

Advertisement

Михаела Филева е носителка на наградата за „Певица на годината“ на БГ Радио в две поредни години – 2013 и 2014 г. За дебюта си беше отличена с награди от BOX TV, 359 Hip-Hop Awords и БГ Радио. Михаела стана и „Жена на годината“ през 2013 г. според сп. Grazia. В две поредни години присъства и в класацията на сп. Forbes за влиятелни личности в България.

През май 2015 излиза дебютния албум на Михаела Филева – „Инкогнито”.

 

Билетите за концерта на EVE са на цена 40 лева до 18 ноември. В последната седмица (19 – 25 ноември) те ще са на цена 50 лева. Билетите могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement