Connect with us

Tехнологии

Моят А1 е най-сваляното приложение в Google Play Store в България

Avatar

Публикувано

на

MyA1 App

Приложението заема и второ място по сваляне в Apple App Store

Моят А1 е най-предпочитаното приложение на българите ползващи Android устройства и е второ по брой сваляния от Apple App Store в момента.

„Работихме много по нашето приложение за самообслужване Моят А1 през последните месеци и бих казал, че сега то е едно от най-добрите и лесни за използване подобни приложения в телеком сектора в Европа,” заяви Симеон Донев, старши директор „Маркетинг”в А1.

По случай своето ребрандиране А1 подарява на всички свои клиенти бонус от 10 000 MB мобилен интернет на максимална скорост, като за целта те трябва само да свалят или стартират приложението Моят А1.

Приложението има много подобрения заради промяната на компанията, най-голямото от които е възможността всеки клиент на А1 да изпрати обратна връзка за състоянието на мрежата на телекома. Освен че взима под внимание всяко изпратено мнение, за да подобри услугите си, А1 подарява и още по 500 MB мобилен интернет на хората, които подадат сигнал.

Моят А1 може да бъде използван от всички клиенти на абонаментните и предплатени планове на А1. Чрез него всеки от тях може бързо и лесно да се информира за текущото си потребление и сметка, за състоянието на своите пакети с минути, МВ  мобилен интернет, SMS-и, пакети за роуминг и други. С Моят А1 клиентите могат и да платят своята сметка с няколко лесни клика, да управляват всички услуги от телекома и да заявят нови при нужда.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement