Connect with us

Tехнологии

Мтел предлага иновативен 4G рутер за интернет в колата

Avatar

Публикувано

на

Мтел предлага иновативният 4G рутер Huawei CarFi, който осигурява мобилен интернет в колата. Той предоставя връзка на до 10 устройства и е подходящ за всички, които пътуват, както на къси, така и на дълги разстояния. Huawei CarFi е особено подходящ за бизнес абонати, които превозват пътници и искат да предложат мобилен интернет на своите клиенти. Устройството е налично за 1 лев в брой, заедно с абонаментен план Мтел сърф XL, който включва 30 000MB месечен трафик.

Huawei CarFi предоставя висока максимално допустима скорост до 150 Mbps при 4G мобилна връзка. Той е лесен за използване, като просто се слага в буксата за запалката на автомобила и след това се включва бутона за активиране.

Новият рутер е идеален начин за всеки малък и среден бизнес, като таксиметрови компании, транспортни фирми и туристически дружества, бързо и лесно да предостави мобилен интернет в своите превозни средства. Лесната инсталация на Huawei CarFi предоставя доста гъвкавост, тъй като устройството може безпроблемно да се мести и ползва в различни коли.

Освен за връзка с глобалната мрежа на таблета на детето, вашият смартфон или лаптоп, рутерът може да се използва и като зарядно в колата, тъй като разполага с USB порт, чрез който може да се зарежда и друго устройство.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement