Connect with us

Tехнологии

Мтел пуска нови стикери във Viber

Avatar

Публикувано

на

Мтел продължава успешното си партньорство с Viber, като от днес компанията пуска нов пакет със забавни стикери в популярното чат приложение. Всички потребители на Viber ще могат да ги свалят и ползват абсолютно безплатно.

Новият пакет стикери се казва „Влез в час с Мтел“ и има за цел да улови ситуациите и емоциите, съпътстващи ежедневието на младежите. Героите в 16-те нови атрактивни стикера са наречени Мечо и Заек и са създадени от дизайнерите на RoBo Lab, които са специализирани в изработката на 2D и 3D графични продукти, анимация и видео.

Мтел обяви официалното си сътрудничество с популярното приложение Viber през декември 2015 година, което даде старт на редица успешни инициативи. Още същия месец, Мтел стана първият телеком със собствен Viber канал. През юли тази година компанията стана и първата в сектора със собствен пакет стикери в чат приложението, като досега той е бил свален над 138 хиляди пъти и ползван в над 1,185 милиона съобщения. Към момента публичния чат канал на Мтел има близо 118 хиляди последователи и е на 5-то място сред всички Viber чат канали в България по този показател. В него може да се намерят интересни новини от света на технологиите, детайли от „кухнята“ на телекома и полезни потребителски съвети.

От скоро Мтел стартира и инициативата Viber Flash Sales, с която компанията предлага на последователите си в своя публичен чат във Viber редовни ексклузивни промоции на устройства и аксесоари.

Continue Reading
Advertisement