Connect with us

Tехнологии

Мтел стана първият български телеком със собствен Viber чат канал

Avatar

Публикувано

на

mtel 4

На 3-и декември Мтел стартира първия в България публичен чат на телеком компания. В него потребителите ще могат да се информират за най-новото от света на технологиите, интересни неща „от кухнята“ на компанията и изгодни ексклузивни предложения.

„Като всяка иновативна компания Мтел непрекъснато търси нови канали за комуникация с клиентите, както и начини те да получават интересна и разнообразна информация. Затова решихме да открием първия публичен Viber чат канал на телеком компания в България. Надяваме се клиентите ни да го харесат и ползват като източник на полезна информация за тях,“ каза Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в Мтел.

„Изключително сме доволни, че нашите стратегически партньори от Мтел са първият телеком в България, който стартира свой собствен публичен чат във Viber. Ние вече имаме над 660 млн. потребители в световен мащаб и съм сигурен, че нашия огромен обхват ще помогне на компанията по-лесно да достигне до своите клиенти и да им предостави желаната от тях информация по един по-достъпен и атрактивен начин,“ коментира Атанас Райков, генерален мениджър за Централна и Източна Европа на Viber.

В новия чат канал ще бъдат публикувани и линкове към над 350 комплекта със стикери, които са безплатни за клиентите на Мтел до 31-и януари 2016 г. Веднъж свалени тези стикери стават собственост на клиентите на телекома завинаги.

До 31-и януари клиентите на Мтел ще имат също възможност да тестват безплатно за 30 дни допълнителния пакет Екстра Viber към избран от тях тарифен план на Мтел. Така те ще получат 3 GB мобилен Интернет към Viber и 100 MB към други дестинации. Включените в момента 2GB безплатен интернет трафик към мобилното приложение във всички планове Мтел безкрай ще продължат да бъдат активни и занапред.

Advertisement

Освен дигиталните оферти, Мтел ще осигури и физически стикери на Viber за всеки потребител, който закупи новия смартфон LG Bello II в промоционалната кампания на телекома, валидна до края на януари 2016-а. Клиентите ще могат да ги залепят на смартфона си, чантата или на друг аксесоар, който използват.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Viber-Banner[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement