Connect with us

Tехнологии

Мтел с изгодна оферта за родители на ученици

Avatar

Публикувано

на

За началото на новата учебна година Мтел е подготвил предложение, разработено специално за родителите на ученици. „Прима за деца“ е предплатена услуга, която им дава възможност никога да не губят връзка със своите деца.
Това е възможно, тъй като тарифният план позволява, дори когато детето изчерпа лимита си за разговори, то да  се свърже с един от родителите си напълно безплатно и без ограничения. Освен това родителят може да разговаря по всяко време с детето си, а цената на обаждане независимо от абонаментния му план е 0,01 лева.

Друго предимство на пакета е, че към него има включени 500 бонус минути за разговори с 5 номера в група „Семейство и приятели“, валидни за 30 дни след активирането на картата. Цената на разговорите с всички останали деца, които използват „Прима за деца“, както и към номерата в група „Семейство и приятели“, е само 0,05 лева на минута.

Родителите получават и още един бонус. Те могат да изберат месечното ограничение за разговори на „Прима за деца“ – 3, 5, 10 или 15 лв. Така се избягват неприятните изненади от голяма сметка на детето. Детската карта се презарежда автоматично всеки месец с избраната сума.

За да се възползват от „Прима за деца“, родителите е необходимо да имат активен Мтел абонаментен план за разговори.

Предплатената карта „Прима за деца“ е на цена 7,98 лева с ДДС и е с 8 лева първоначално заредена сума за разговори и услуги. Тарифният план може да бъде активиран във всеки магазин на Мтел или с безплатен SMS до номер 1705.

Advertisement

Пълните условия на офертата може да разгледате на https://www.mtel.bg/prima-za-detsa.

Continue Reading
Advertisement