Connect with us

Събития

Мтел ще подкрепи първото стендъп комеди шоу на влогъра Емил Конрад

Avatar

Публикувано

на

Emil Conrad Poster 1

Мтел е партньор на първото стендъп комеди шоу на Емил Конрад – най-известният български влогър. Представлението носи името „Изкуството да бъдеш мързелив“ и ще се проведе на 1 октомври (събота) от 16 часа в зала 1 на НДК. В шоуто участие ще вземе и екранната „половинка“ на Емил Конрад – Силвето.

Като партньор на типичната за Конрад порция свеж и непринуден хумор, Мтел подготвя много изненади и подаръци за почитателите. От 26 септември /понеделник/ във Facebook страницата на телекома стартира игра, в която петима могат да спечелят двойни билети за шоуто „Изкуството да бъдеш мързелив“. Много изненади и награди от  Мтел очакват и зрителите в залата на 1 октомври.

Стендъп комеди шоуто ще бъде и официалната премиера на третата книга на Емил Конрад с едноименното заглавие, която ще излезе в официална продажба на 8 октомври. След представлението зрителите ще могат да се срещнат лично с влогъра, както и да закупят „Изкуството да бъдеш мързелив“ с личен автограф. Стендъп комедията се организира от издателство „Егмонт“.

*Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. Най-популярните му поредици от видеа са „Истината или се осмеляваш” и „Войната на половете”. Първата му книга „Нещата, на които не ни учат в училище“ зае първото място в класациите с продажби от над 50 000 екземпляра (общо за двете й издания).

Continue Reading
Advertisement