Connect with us

Музика

Музикалният експериментален феномен – Future INC превзема София!

Avatar

Публикувано

на

INCS

Този петък клуб *MIXTAPE 5* ще разчупи атмосферата с дебютното на българска земя участие на македонското дуо Future INC.

Млади, нестандартни и талантливи, Kid H.E.Y.O и Mario Eddie са в основата на експерименталната колаборация, която отскоро набира сили в цяла Европа.
Македонците определят себе си като електронно-аналогово дуо, което създава раздвижени кавъри и римейк версии на познати парчета, с помощта на най-съвременните музикално-технологични джаджи.
Съвсем в стила на момчетата предстои да чуем на софийска територия поредния революционен и до голяма степен – неподръжаем live set, изграден с помощта на миди контролери, перкусии, kaoss pad, най-обикновена клавиатура и не на последно място – индивидуалните им вокални способности.

Игор Андреев (кid H.E.Y.O.) наследява афинитета и усещането си за музика от своя баща, който е бас китарист. Изкуството е неизменна част в живота на Игор от най-ранна детска възраст. Той завършва основното си образование в музикално училище изучавайки пиано. Докато пред него не попада и първата диско касетка… Тогава Игор преоткрива музикалната си страст и заминава за Дубай, където „окупира“ пулта на Royal Ascot rooftop lounge bar като resident DJ. След престоя си в Дубай той работи за кратко и като резидент в Sensual beach bar, Тенерифе. В момента Игор работи в студиото си в град Прилеп, като съвсем скоро подписва официален договор с Inovativa Group.

Марио Кузманоски (Mario Eddie) е едва на 18 , а от 5 години вече сериозно привлича интереса на македонските радио станции, които често го канят като гост DJ в националния ефир. Той също наследява музикалния талант от своя баща, като днес, покрай договорните ангажименти с Inovativa Group също така продуцира музика и свири на пиано.

Младото експериментално дуо дава сериозни заявки за много обещаващо музикално бъдеще на световно ниво. Нямаме търпение за тази позитивна, танцувална и разчупена вечер с новите звезди на електронната сцена!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement