Connect with us

Музика

Музика и вино със Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ на 14 февруари

Avatar

Публикувано

на

Стефан Вълдобрев & Обичайните заподозряни~Кредит Боряна Вутова 1099Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ представят своя концерт на 14 февруари в столичния club *MIXTAPE 5*. Нито прекалено сладникаво, нито твърде банално, събитието предлага възможността да чуем на живо две интересни БГ групи. Във вечерта специално участие ще вземат и алтернативните музиканти от X-R@y.

На сцената ще чуем и видим „обичайните“ заподозрени Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко, няколко месеца, след като музикантите изнесоха своето първо участие пред феновете си в Лондон в края на миналата година. Обстоятелствата обещават един от онези концерти с много отношение към публиката и артистичния баланс между импровизации, лирики и китари, типично в стила на Стефан и бандата.

Във втората събота на февруари, на голямата сцена в club *MIXTAPE 5* ще чуем още една не по-малко интересна и алтернативна банда – X-R@y. Ако епитетът „уникални“  се е превърнал в клиширана фраза, то един от малкото подходящи поводи да бъде използван точно по предназначение е когато става дума за X-R@y. Доказателство за това е фактът, че: „Все още не съществува стил, който да описва точно Х-R@Y. Най-близкото известно определение е : акустичен поп-рок с гъдулка и многогласия.“, както самите музиканти посочват на стената на своя уеб сайт. Бандата е в състав: Веселин Кирев (вокали), Николай Николов (гъдулка), Николай Димитров (китара) и Мариян Живков (ударни инструменти). Това ще е и първото участие на групата на голямата сцена в *MIXTAPE 5*.

Алтернативната вечер на музиката, любовта и виното ще бъде на 14 февруари с концерта на Стефан Вълдобрев и X-R@y в Club *MIXTAPE 5*.

Повече информация за участниците:

http://xray.bg/
https://www.facebook.com/xraybg
http://stefanvaldobrev.com/
https://www.facebook.com/stefanvaldobrev
Събитието във Fb.: https://www.facebook.com/events/307457386130068/

Advertisement

Вратите отварят в 21:00ч.
Билети на предварителна продажба* – 14лв/ 20лв в деня на събитието

*Скоро ще стартира и предварителната продажба на билети в мрежата на EVENTIM и офлайн касите на тикеткомпанията в: Пикадили, Германос,, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец

xray3

Continue Reading
Advertisement