Connect with us

Музика

Музика на живо и много хумор подготвят купонджиите от Обратен Ефект

Avatar

Публикувано

на

Tuborg Blue Edition Obraten Efekt Poster

Една от най-обичаните български групи Обратен Ефект ще забие любимите на поколения фенове култови парчета на 15 септември в клуб Маймунарника!

Песни като „Полет“, „Моля Ви, Мадам“, „За Марчето“, „Какво ли ти говоря“ и „Карагьоз“ направиха Обратен Ефект една от най-харесваните и разпознаваеми групи у нас. През близо 20 годишната история на бандата Ники Попов, Симеон Рафаилов, Яко Доросиев и Николай Николов остават верни на хумористичната музика и клубните изпълнения на живо, създавайки невероятна атмосфера прерастваща в луд купон.

toy-letters

Освен Обратен Ефект на сцената в Маймунарника ще се качи една от най-обещаващите ска-кор банди и нас – Toy Letters. През последните години групата премина през различни трансформации, с които изградиха свой собствен стил повлиян от фънк, реге, ска, пънк и хип-хоп. Toy Letters прави концерти в повечето клубове в страната, участва на фестивала Fun City във Варна през 2014, а през тази година гостува на фестивала за улична култура в Ниш (Сърбия) – Naissus Street Fest.

Началото е в 20.00 часа, а входът е свободен!

obraten-efekt1

Концертът е част от музикалните събития Тuborg Night Edition. Това е поредица от 40-те най-добри клубни партита, които ще се състоят до края на годината в София и Пловдив. Традиционно марката подкрепя култови музикални събития, като тази година година фокусът е върху клубната сцена в двата най-големи града в България. Избраните събития ще се провеждат в партниращи клубове и заведения, с участието на едни от най-известните български и чуждестранни артисти и DJ-и.

Advertisement

Събитията в Маймунарника се провеждат с подкрепата на Радио Z-Rock, Offnews.bg, Djambore.com, Metalhangar18.com, Meloman.bg, WeRock.bg, Vibes.bg, Metalhall.net, Stand.bg, Rocklivebg.com, Rockthenight.eu

obraten-efekt-1

Continue Reading
Advertisement