Connect with us

Lifestyle

Наделина Анева с награда за журналистика на Асоциация на българските авиокомпании

Avatar

Публикувано

на

3

снимка: ПР

УС на Асоциацията на българките авиокомпании връчи годишните си награди на официална церемония в Клуба-музей на авиацията на Терминал 1 на Летище София. Годишната награда на асоциацията бе присъдена на журналиста от Канал 3 Наделина Анева – водеща на предаването „Интервю с Наделина Анева”, което се излъчва всяка събота и неделя от 19:30 часа.

Усилията и професионализмът на Наделина Анева бяха отличени за поредицата от документални интервюта, в които тя разкри неизвестни до този момент факти около самолетните катастрофи в България. Нейни събеседници са били още младият командир на самолет Биляна Кръстева, пилоти – ветерани, авиоинструкторът Кольо Панайотов много други.

„Правя интервюта с различни и интересни личности, като епизодите за авиацията са едни от най-гледаните. Ще съм много щастлива, ако и занапред успявам да интригувам зрителите с любопитни истории в областта на авиацията. Надявам се в тях да говорим не само за миналото, но и за бъдещото развитие на сектора”, каза при получаването на наградата Наделина Анева и благодари за признанието от името на Канал 3 – телевизията на народа.

Continue Reading
Advertisement