Connect with us

Фестивал

Над 10 крафт пивоварни от цяла Европа идват за fAH! rtm+beer 2016

Avatar

Публикувано

на

200 бири от цял свят и над 10 виртуозни крафт производители от Европа ще присъстват на единствения по рода си фестивал на fAH! rtm+beer 2016!

Четвъртото издание ще се проведе на 11 и 12 септември в клуб Маймунарника в Борисовата градина и отново ще е с вход свободен.

Тази година в селекцията на rtm+beer се открояват няколко уникални по рода си бири и пивоварни – сръбските Zebrew, Crow и Kas, румънските Zaganu, Sikaru и Hophead, гръцките Voreia и Septum, словенските Pelicon и Bevog, хърватската Zmajska, чешките Two Tales и Lucky Bastard, белгийската Lucifer, датската Mikkeller, ирландската Porterhouse, английската Fullers, шотландската Brewdog, американските Anchor Steam, Flying Dog и Rogue и разбира се българските представители Ah!, Blek Pine и Evoe.

bevog_oatmeal_2

Голяма част от бирите участници ще се предлагат в наливен вариант, а по време на фестивала за първи път ще има специални талони за дегустации от няколко вида по избор.  По-екстремните пък ще могат да комбинират бирата с бърбън, който ще върви с безплатна метална манерка.

Българската гордост на фестивала ще бъде уникалният в световен мащаб Ah! N7 – Mursalski Red Ale – авторска бира, в която една от съставките е мурсалски чай от Родопите.

Advertisement

Любителите както винаги ще се насладят не само на запомнящи се ексцентрични вкусове, но и на интересните истории и авторски дизайн на бутилките, етикетите и цялостната визуална идентичност на крафт бирите.

Усетът към детайла и смелата индивидуалност ще бъдат отговорност не само на пивоварите, а и на публиката! Част от концепцията на фестивала тази година е да разчупи атмосферата и даде билети за дегустации на всички посетители, които дойдат с карнавален костюм! А от http://www.carnivalforyou.com дават специална отстъпка за бирените любители.

mursalski-red-ale-1

По традиция и тази година публиката ще се забавлява с бирени игри и ще релаксира на удобни хамаци под големите дървета в Борисовата градина.

Селекцията от международна кухня на фестивала ще предложи приготвени на място вкусотии от Skaptobara, NUEVO, BEATS Street Food, Smokey Mountain и Bacon Bar & Dinner.

Музикалната програма на fAH! rtm+beer 2016 включва широко разнообразие от стилове, осигурени от фрийстайл скреч майстора от Великобритания Hashfinger, австриеца Preddy Tendergass, винил мафията на Ramsey Hercules и DJ SKILL, един от основателите на сръбската клубна култура – Funky Junkie с шоукейс на култовото словенско Radio Nula, както и 2 нови български групи – Paraplanner и Momental.

Advertisement

rtm+beer е на:

https://www.facebook.com/events/947919051927345/

Получавате 15% отстъпка при наемането на карнавален костюм за rtm+beer 2016 от  HYPERLINK „http://www.carnivalforyou.com/“www.carnivalforyou.com

Continue Reading
Advertisement