Connect with us

Кино

Над 2 000 зрители се събраха на първите за България събитийни прожекции на „Петдесет нюанса по-тъмно“

Avatar

Публикувано

на

На специална женска вечер, организирана от Cinema City в част от големите градове в България, над 2000 души гледаха предпремиерно най-горещото заглавие тази зима – Петдесет нюанса по-тъмно. С много подаръци и разгорещени емоции присъстващите отбелязаха първите прожекции на филма у нас. Любовта на Крисчън и Анастейжа разчувства зрителите и филмът беше оценен като достойно продължение на боксофис хита от 2015 г. Сред най-нетърпеливите фенове на поредицата бяха Ива Екимова и Мисис Баба 2015 Дони Василева, които пристигнаха в голяма женска компания.

Снощи Петдесет нюанса по-тъмно получи и своята европейска премиера в Берлин. На червения килим Дакота Джонсън отново беше ослепителна в черна рокля до земята и висока цепка, която разкриваше прелестните крака на актрисата, напълно в тон с героинята си. Докато екранният й партньор Джейми Дорнан също изглеждаше зашеметяващо, облечен в стила на младия милиардер Крисчън Грей.

Във втория филм зрителите ще видят следващия етап от любовта между двамата герои. Въпреки че отношенията им са по-здрави от всякога, призраците от миналото на Крисчън започват да заплашват връзката им и дори създават опасност за живота им. Дали чувствата им ще се окажат достатъчно силни, за да се преборят с всички препятствия или отношенията им завинаги ще приключат, ще разберем от Петдесет нюанса по-тъмно.

 Петдесет нюанса по-тъмно е предпремиерно в кината от вчера.

Continue Reading
Advertisement