Connect with us

Lifestyle

Над 2500 фенове споделиха мнението си за новата серия Huawei P40

Avatar

Публикувано

на

Huawei P40 Pro 1 Silver Frost

Кои са първите 3 неща, които ги впечатлиха часове след глобалната й премиера

Глобалната премиера на флагманите от новата серия Huawei P40 се излъчи онлайн на 26 март и българският екип на Huawei Consumer Business Group стартира специална инициатива, с която да я изживее заедно с феновете на марката у нас. На Facebook страницата HuaweiMobile BG те можеха да споделят своите първи впечатления веднага след като проследят представянето на новите модели и да участват в томбола за един нов Huawei P40 Pro. Условието беше да посочат 3-те най-важни неща, заради които биха си купили модел от серията.

В онлайн инициативата участваха над 2500 души. Huawei Bulgaria благодари на всеки един от тях, а вие можете да се насладите на разнообразните мнения и коментари, поднесени с много ентусиазъм, лично отношение, свежо чувство за хумор и дори поетични рими тук

Камерата на първо място

Очаквано, най-често в Топ 3 причини да го харесвам, се оказва камерата. Серията P винаги е била олицетворение на технологичния и концептуален напредък в мобилната фотография, а камерите на Huawei P40, P40 Pro и P40 Pro+ надминават очакванията и на най-заклетите коментирали фенове. Сред конкретните параметри, цитирани от аудиторията, попадат 50-кратното приближение, 50 мегапикселовата резолюция, нощният режим, и силно усъвършенстваните възможности за видеозаснемане.

Advertisement

Дизайн, който впечатлява

Дизайнът е втората причина да избереш представител на тази серия, според коментиралите под поста. Различните потребители посочват различни аспекти на дизайна, което е напълно очаквано, тъй като той за разлика от изразените в цифри параметри на камерите, е въпрос на личен вкус и асоцииране с цялостното усещане, създавано от новите флагмани. Все пак сред мненията се открояват тези за новия Overflow дисплей, който прелива от четирите страни и ъгли на корпуса, както и ярките и живи цветове, които възпроизвежда. Huawei определя концепцията на дизайна като концепция на движението, на течащата вода, която елегантно, със стил, намира пътя си във всяка ситуация. Коментарите показват, че тази концепция резонира отлично с българската аудитория в момента. Сред други посочени елементи на дизайна са цветовете и единният камера блок, който подчертава фотографската ориентация на модела.

И нещо съвсем практично

И ако параметрите на камерата са безспорното доказателство на технологичен напредък, а дизайнът е предмет на лично светоусещане, на трето място сред изтъкваните предимства застава нещо съвсем практично – големият капацитет на батериите и технологиите за бързо зареждане. Huawei отдавна остави в миналото притесненията, че батерията ще свърши на обяд или че трябва да се разделяме за часове със смартфона си, докато е включен в контакта. 4200mAh батерия на Huawei P40 Pro, с 40W Huawei SuperCharge зарядно, включено в пакета, и поддръжка на 27W безжично зареждане, както и на обратно зареждане на други устройства, са все причини, заради които този смартфон заслужава да се купи според споделените мнения.

Аудитория, която е образована, ангажирана и иска да се забавлява

Advertisement

Прави впечатление и колко много фенове са запознати и с още по-задълбочени детайли, като например чипсета Kirin 990 5G, чиято мощност и вграден изкуствен интелект захранват както цялостната производителност, така и енергоспестяването, интелигентните функции на камерите и практически всичко в продукта. Не малка част от феновете споделят, че с тази мощност и с този дисплей Huawei P40 Pro е техният мечтан геймърски смартфон. Голяма част споделят и възхищението си от марката като цяло и нейното присъствие на глобалния и локалния пазар.

Следете Facebook страницата на Huawei Mobile, за да разберете кой е щастливецът, който ще получи нов Huawei P40 Pro, а останалите фенове ги очаква атрактивен комплект Huawei P40 Pro с Watch GT2, Huawei VIP Service и 50GB безплатно пространство в Huawei Cloud за 12 месеца. Комплектът, влиза в продажба от 6 април, ще се предлага в ограничени количества и е валиден до 30 юни. Следете социалните канали и сайта на Huawei Mobile за повече информация и още интересно съдържание.

Continue Reading
Advertisement