Connect with us

Lifestyle

Над 4 000 жители на София посетиха Fanta Play Tour на 27-и юни

Avatar

Публикувано

на

Nad 4000 Zhiteli na Sofia Posetiha Fanta Play Tour 2015 Photos 1

София бе домакин на Fanta Play Tour 2015 на 27-и юни. Над 4 000 жители на града посетиха тазгодишното издание на турнето. Южният парк се превърна в арена на множество забавления за всички тийнейджъри. Участниците се включиха в редица вълнуващи игри, сред които Fanta рейсинг с безмоторни коли, кър, волей-баскет, стрийт хокей, биг боулинг и сумо. На разположение на всички тийнейджъри и техните родители бе обособено място за почивка и приятни моменти. Всеки преминат кръг на игрите носеше на любителите на забавленията точки в специален пас, с който спечелиха атрактивни музикални слушалки и други награди.

Забавленията на  Fanta Play Tour са създадени за тийнейджъри. Желаещите могат да се включват в забавните надпревари, като на място на регистрация на събитието техен родител или настойник подпише декларация за участие.

След успешния старт на тазгодишното турне, който привлече стотици участници в най-големите градове на страната, Fanta Play Tour ще се пренесе в Бургас на 4-и юли, последван от Варна на 11-и юли.

Continue Reading
Advertisement