Connect with us

EDM

Най-горещата диджей звезда за това лято гостува на CACAO BEACH CLUB

Avatar

Публикувано

на

Nusha3 5709PS1 scaled 1

NUSHA, снимка: ПР

NUSHA ще покори сцената на най-желаната парти дестинация у нас на 14 август

Лятото все още е в разгара си, а всяко следващо парти на Cacao Beach Club вдига летвата по-високо. На 14 август ни предстои една наистина гореща среща, защото пламенната NUSHA гостува за пръв път на родната денс сцена. Техно дивата не слиза от върха на световните музикални клубове като държи публиката винаги в очакване. Без да изневерява на стила си, тя винаги предлага по нещо ново на своите фенове. И този път няма да направи изключение. Компанията зад пулта ще бъде достойна – Christian Craken и Bagerziev.

„Ако искате да танцувате докато обувките ви заплачат, отидете на парти с NUSHA” – това описва много точно сетовете на предизвикателната диджейка.

Така че бъдете във форма, за да посрещнете на 14 август техно вълната, с която ще ви залее румънското русо чудо. Свързана с музиката още от малка, NUSHA осъществява мечтата си напук на всички, които са я обезкуражавали по пътя ѝ. Така с много хъс, страст към диджейството и упорита работа, тя застава зад пулта с величия като с Dubfire, Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela. От 2007 насам музиката ѝ зарежда, омагьосва и превръща парти вечерите в незабравими. Сигурни сме, че и гостуването ѝ на най-желаната сцена в Слънчев Браг в Cacao Beach Club ще остане в историята с красивия изгрев, приятелите и хипнотичната музика на NUSHA.

Българското участие на 14 август също ще даде своя принос за паметното парти. Christian Craken и Bagerziev ще накарат всички да настръхнат със селекцията си, която щя допълни перфектно сета на NUSHA.

Advertisement

Преоткрий лятото с Cacao Beach Club на 14 август, петък, и направи своята резервация в клуба. Повече информация за резервациите ще откриете на сайта и във Facebook страницата на Cacao Beach Club.

Continue Reading
Advertisement