Connect with us

Lifestyle

Най-известната в света уеб-комикс двойка идва на българския Comic Con

Avatar

Публикувано

на

FrameComicCon Yehuda Devir

Историята на Yehuda Devir и съпругата му е видяна от над 40 милиона души по света в последните 3 седмици

Йехуда Девир /Yehuda Devir/ е художникът, който развълнува милиони по света със своята серия от комикси “Животът с моята жена” / “Everyday life with my wife”. Рисунките на израелския художник показват с изключително чувство за хумор различните периоди, през които преминава всяка семейна двойка, а с времето започва да представя по един акцент от всеки ден от живота им заедно.

Йехуда и съпругата му Мая, която също е художник, ще пристигнат специално за Aniventure Comic Con на 9 септември, за да се запознаят с феновете си, да проведат мастър клас и да представят най-новото от творчеството си. Йехуда и Мая ще имат собствена зона на фестивала, която лично ще обзаведат.

FrameComicCon Fowl Language Comics

Друг популярен уеб-комикс художник също потвърди участието си на първото Comic Con събитие в България. Това е американецът Брайън Гордън /Brian Gordon/, който е автор на най-известния уеб-комикс за родители – Fowl Language Comics. Всичко започва, когато през 2015 г. е уволнен от работата си като художник на поздравителни картички и решава да преследва мечтата си да стане художник на комикси. Упражнява се в разкази за приключенията, в които попада, отглеждайки двете си малки деца, и неусетно се превръща в интернет сензация. Творбите му са споделяни от милиони, а през март 2016 г. издава и първата си книга “Fowl Language Comics: Добре дошли в света на родителите”.

Йехуда, Мая и Брайън ще бъдат на разположение и в двата дни на Aniventure Comic Con за всеки, който проявява интерес към творчеството им, има желание да се развива като художник или просто желае да получи автограф от едни от най-креативните художници на нашето съвремие.

Advertisement

Aniventure Comic Con ще се проведе на 9 и 10 септември в Inter Expo Center София и ще срещне феновете с актьори от любими сериали, автори на комикси и косплей звезди от цял свят.

Стандартните билети за двата дни на фестивала са на цена 30 лева и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК и в мрежата на Eventim.bg, а деца до 7 години ще влизат безплатно с придружител, притежаващ билет.

За повече информация: www.aniventure.net | www.comiccon.bg

Continue Reading
Advertisement