Connect with us

Tехнологии

Най-новият монитор Philips Moda: ултра тънък с Ultra Wide Color

Avatar

Публикувано

на

245C7QJSB ftl2

снимка: PR

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, обяви нов 24-инчов дисплей от дизайнерската серия Moda. 245C7QJSB е не само най-тънкият дисплей на Philips Monitors, но притежава ултра тясна рамка за истинска картина от ръб до ръб, което намалява разсейването и увеличава концентрацията. С Full HD резолюция и най-новата Ultra Wide Color технология дисплеят предлага на потребителите чистота на детайлите с разширен набор от цветове за постигане на брилянтна картина.

Артьом Хоменко, продуктов мениджър за монитори Philips за Европа в MMD, обяснява с какво се отличава новия дисплей: „Това е първият модел от новия линия дисплеи за дома, които комбинират елегантен дизайн Moda с Ultra Wide Color технология. Повечето домашни потребители използват техния дисплей  за продуктивна работа и за забавление – и новият 24-инчов дисплей предлага най-доброто и в двете отношения. Той изглежда добре в жизнените пространства и на бюра, и същевременно осигурява брилянтно визуално преживяване с цветово възпроизвеждане, което е по-реалистично отвсякога.”

245C7QJSB m

снимка: PR

Изглежда върховно – включен или изключен

Advertisement

Новият дисплей със сигурност впечатлява с елегантното си присъствие. Като част от серията Moda дисплеят има странична дебелина от само 5.2 мм. Минималистичният дизайн е допълнен от ултра тънка рамка: три от външните стени са дебели по 2.5 мм. Освен, че подобрява външния вид, безрамковият дизайн прави новия 245C7QJSB отличен избор за потребители, чието съзнание е фокусирано върху забавленията, тъй като предлага повече място за снимки и видео, и е идеален за създаване на мултидисплейни конфигурации.

Остри изображения с Ultra Wide Color, Full HD и усъвършенствана свързаност

Ultra Wide Color технологията на новия 24-инчов дисплей осигурява широк цветови спектър за по-брилянтна картина, с по-естествено изглеждащо зелено, живо червено и дълбоко синьо. Технологията постига своя ефект чрез хардуерни подобрения, а не чрез софтуерна настройка на цветовете. Самият панел използва IPS технология, която поддържа изключително широки ъгли на видимост от 178 градуса.

С Full HD резолюция от 1920 x 1080 дисплеят постига постоянна чистота на детайлите и внушителен контраст, които допълват цветовата точност и широкия спектър на Ultra Wide Color. Технологиите Flicker-Free (която регулира яркостта за по-стабилна картина), SmartContrast и SmartImage (която автоматично променя настройките според изобразяваното съдържание) работят съвместно, за да направят домашната мултимедия по-пленителна. Дисплеят е снабден с HDMI, както и с DisplayPort за бърз трансфер на данни.

Новият Philips 245C7QJSB от C линията, с препоръчителна крайна цена от 429 лв. с ДДС, ще бъде наличен в магазините за електроника през февруари 2017 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement