Connect with us

Музика

Най-обичаните песни на STING в нова ремастерирана версия!

Avatar

Публикувано

на

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Музикалната кариера на Sting започва с The Police – бандата, която внася нова вълна от рок с елементи на пънк, реге и джаз. След девет години, пет албума, четири турнета и редица отличия, The Police се записват в историята на световната музика като една различна и много успешна банда, а Sting поема по пътя на солова кариера, която го отвежда до нови музикални висоти.

В първите си години като солов изпълнител той създава и записва песни, които се утвърждават като световни хитове и ги обединява в албум – “Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994”. Колекцията излиза за първи път през 1994 г. и повече от 2 десетилетия по-късно е един от най-продаваните албуми не само в музикалната кариера на Sting, но и в историята на световната музика.

На първи декември бе премиерата на ремастерираната версия на “Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994” – албумът с любимата на няколко поколения музика. Част от 17-те песни в колекцията, издадени в периода 1984 г. – 1994 г. са „Fields of Gold“, „Fragile“, „Englishman in New York“, „If I Ever Lose My Faith in You“, “Mad About You” и “When We Dance”.

Ремастерираната версия на Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994излиза с медийната подкрепа на Радио 1 и е налична за поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement