Connect with us

Събития

НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯТ ЛЕЙБЪЛ В СВЕТА RAM RECORDS ПРАЗНУВА 25-ТА СИ ГОДИШНИНА В СОФИЯ

Avatar

Публикувано

на

Летният музикален сезон приключи, но този в столицата тепърва започва. След музикална екскурзия по планини, морета и антични градове, HMSU се завръща в София.

Тази есен двигателите на дръм енд бейс сцената са решили да открият подобаващо сезона с едно ексклузивно събитие, като това е само началото, защото ноември и декември обещават да бъдат още по-интересни.


На
7 октомври 2017 в столичната зала ДНК, (част от Националния дворец на културата), ще посрещнем 4 гости от лейбъла на Andy C – RAM Records. Събитието е част от турнето по случай 25 години от създаването на лейбъла, а селекцията е повече от атрактивна.

За първи път у нас ще дойдат един от създателите на Ram RecordsShimon (UK), както и един от най-прогресивно развиващите се артисти на лейбъла – Stealth (UK). Черешката на тортата ще бъде любимецът на българската публика и един от най-харесваните артисти изобщо на световната сцена – Audio (UK).

Освен тях ще можем да се насладим и на рими от MC 2SHY (UK) – добре познат у нас с участията си на Spirit of Burgas и Therapy Sessions.

От българска страна участие ще вземат резидентите на HMSUHigh Roll, Ogonek, EXo, Targy и Faith. Солидното количество осветление и качествен басс са гарантирани от най-добрите системи, предлагани у нас, а специалния 3D мапинг от екипът на Elektrick.me ще допринесе за невероятното преживяване на публиката.

Advertisement

Събитието е с начален час 22:00, а промо билетите се разпродадоха отдавна. В момента билети могат да бъдат закупени от мрежата на www.EVENTIM.bg на цена от 25 лева, a в деня на събитието и на място цената ще бъде 30 лева.

Continue Reading
Advertisement