Connect with us

Lifestyle

Най-скандалните БГ звезди в състезанието Challenge The Star

Avatar

Публикувано

на

ChallengeTheStar filter

Ася Капчикова, Благой Георгиев, Даниел Петканов, Джулиана Гани, Даниел Златков, Катрин Вачева, Бояна Генова и Мариана Маринова ще проверяват знания в Planet Club Sofia

Едни от най-скандалните български звезди ще се включат в състезанието Challenge The Star (Предизвикай Звездата!), организирано от звездния репортер Борислав Борисов – Bobby и Мариета Господинова – управител на Planet Club Sofia. На 28 април (събота) от 21:00 часа всички гости на столичния клуб ще станат свидетели на зрелищна битка между четири двойки звезди, които ще бъдат провокирани да отговарят на въпроси от обща култура.

В състезанието ще се включат Мис Плеймейт Ася Капчикова, футболистът Благой Георгиев, Лудият репортер Даниел Петканов, Мис Силикон и риалити звезда Джулиана Гани, българският Роналдо Даниел Златков, скандално известната моделка Катрин Вачева, актрисата от „София ден и нощ“ и модел Бояна Генова, която преди време беше спрягана за гадже на Валери Божинов и Мисис България Мариана Маринова, която е организатор на конкурса “Мис Силикон”.

Звездните участници в Challenge The Star ще бъдат разделени в отбори по двама на случаен принцип и ще се състезават в три кръга, в които ще проверят знанията си от училище. Техен пътеводител в общата култура и водещ на събитието ще бъде провокативният репортер Борислав Борисов – Bobby, който придоби популярност със скандалните си интервюта с претендентки за титлите в най-различни конкурси за красота. Този път обаче залогът е голям – всеки ще защитава името си и ще се бори за победата. Зрелището е гарантирано. Не го изпускайте!

Партньори на събитието са Star Reporters, JustBook, Victoria Spa, сп. Playboy, сп. NUDE, ХАЙЛАЙФ, Code Fashion TV, Plovdiwood, Адвокатско дружество „Бързанов и партньори“ и Just Pablo.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement