Connect with us

Събития

НАЦИОНАЛЕН БАЛЕТ НА ГРУЗИЯ „СУХИШВИЛИ

Avatar

Публикувано

на

Настъпи дългоочакваният момент за феновете на националния балет на Грузия “Сухишвили”! Любимците на българската публика, притежателите на наградата “Най – доброто шоу на Бродуей”, феноменалните “летящи грузинци” идват у нас с новата си програма “РАМИШВИЛИ”!

“РАМИШВИЛИ” е танцов спектакъл невиждан досега никъде по света. Зрителите могат да очакват взиряваща стилова симбиоза. С фокус върху класическя и съвременен модерн съчетават опасни каскади характерни за грузинския танц, снайперски костюми от Пентагон и жив оркестър с DJ, изпълняващ авторска музика написана от самия Илико Сухишвили!

По време на премиерата на шоуто “РАМИШВИЛИ” в столицата Тбилиси, касите на театъра Руставели биват рабивани от предизвиканата еуфория и необузданото желание на зрителите да посетят спектакъла за втори/трети път.

Новият спектакъл на “Сухишвили” излиза извън рамките на реалността, преобръща света на танцовото, музикално и театрално искуство! Не изпускайте уникалната възможност да посетите премиерата на това зашеметяващо представление на 29.10.2014 София; на 30.10.2014 Велико Търново; на 01.11.2014 Русе; на 02.11.2014 Варна; на 04.11.2014 Бургас.

Continue Reading
Advertisement