Connect with us

Lifestyle

Нашумяващ роман ще бъде представен на следобеден чай

Avatar

Публикувано

на

Aлеона де Кама кани своите почитатели на съботен следобед „ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ“ в Red Coral Kitchen на 18 февруари

Издаденият в края на декември роман „ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ“ на Алеона де Кама бързо нашумява и печели одобрението на многобройните си читатели. Ласкави отзиви за него четем в социалните мрежи и все повече са хората, които искат да се запознаят със своята вдъхновителка, тъй като книгата им е помогнала да вземат важни решения за изборите, пред които ги изправя животът.

Зад псевдонима Алеона де Кама стои млада българка, модерна и образована жена, която отправи към публиката посланието си „Единственият път е пътят на сърцето“. Тя е подготвила едно по-нестандартно представяне на книгата – с вино, десерти и много топлина в стил high tea.

Алеона де Кама ще очаква гостите си в съботния следобед на 18 февруари от 17:00 ч. в ресторант Red Coral Kitchen. Авторката на “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” се е погрижила да създаде приятна атмосфера за своите читатели – за събитието е избрала седмицата на любовта, като е поканила и специален гост Емануел Июджи – The Fitness Chef. Атрактивният спортист и кулинар, заедно с главния готвач на ресторанта, ще подготвят различни диетични шедьоври: сладкиши и изискани сандвичи, които ще бъдат елегантно аранжирани и поднесени с чай и вино, както повелява английската традиция high tea.

Всички гости ще имат уникалната възможност да се запознаят лично с авторката Алеона де Кама, да получат автограф от нея, да си направят снимка. На място желаещите ще могат да закупят книгата “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” на специална цена.

Advertisement

Емануел Июджи – The Fitness Chef, също е приготвил изненади за присъстващите. Някои от гостите ще получат отстъпка за фитнес карта за новия фитнес на Емо – Fitness Center TEMPO. След приключване на следобеда с Алеона де Кама, всички са поканени да останат за вечеря A la carte в уютния ресторант Red Coral Kitchen. Повече информация за събитието може да намерите тук: -> https://goo.gl/MI51dF

Дата: 18.02.2017 (събота)
Начало: 17:00 ч.
Място: ресторант Red Coral Kitchen, София, бул. “Цариградско шосе” 49 (БТА)
Предварителна резервация на телефон: 0888 88 13 84
Куверт: 20 лв.

Continue Reading
Advertisement