Connect with us

Lifestyle

На първия учебен ден с ДИВНА и VENZY в Сердика Център

Avatar

Публикувано

на

shopping-za-otlichenНа 8 септември Сердика Център бие първия моден звънец с кампанията „Shopping за отличен“. До края на месеца магазините в търговския център ще радват учениците и техните родители с ексклузивни оферти и намаления. Всички предложения на марките могат да бъдат открити в промо таб-а „!АКТУАЛНО!“ на официалната Facebook страница.

Сердика Център кани всички ученици да отпразнуват началото на учебната година на 15 септември с LIVESCHOOLPARTYfeat. VENZY и ДИВНА. Часът и мястото на концерта са известни като урок по география: BEACHBAR на покрива/ниво +3/, 18:00 часа! По-рано през деня посетителите на Сердика Център ще имат възможността да се включат и в неповторимите Маршове на мажоретките от NewExDance.

На 8 септември във Facebook стартира и вълнуващата кампания „MYSchoolbook“ – фотоконкурс, в който участниците ще се състезават „в кадър“ за спечелването на над 60 страхотни награди от любимите марки в Сердика Център.

Kачете снимка на любимия си училищен сет или заложете на групово селфи със съучениците и приятелите си. Колкото повече хора харесат снимката ви, толкова по-голям шанс имате да спечелите подарък. Авторите на шестте най-популярни снимки ще „дефилират“ с голяма награда, а късметът ще определи при кои от участниците ще отидат останалите изненади от Сердика Център.

Continue Reading
Advertisement