Connect with us

Lifestyle

На разхода из България с A1 Smart View

Avatar

Публикувано

на

A1 SmartView 02

Виртуалните разходки с А1 Smart View предоставят на бизнес клиентите на А1 силно маркетингово предимство и допълнителни възможности за комуникация с клиентите

Близо 11 милиона гледания са привлекли клиентите на услугата А1 Smart View чрез виртуалните разходки в техни обекти, изработени и интегрирани от А1 в техните уебсайтове и мобилни приложения. По този начин А1 предоставя на своите бизнес клиенти мощен маркетингов и комуникационен инструмент, с който те да се справят с променящата се среда, да се развиват и да постигат целите си. Сега възможността за дистанционно представяне на физическите обекти придоби още по-голяма важност в извънредната ситуация – както за компаниите, така и за техните клиенти.

Услугата A1 Smart View е подходяща за малки, средни и големи по размер организации и фирми, тъй като не изисква предварителни инвестиции и технически персонал. Същевременно тя предоставя важни за бизнеса резултати, за да продължат своето успешно развитие в дигиталния свят, съобразен с променящите се изисквания на своите потребители и клиенти.

Благодарение на А1 Smart View всеки може да се запознае с разнообразието на световната флора и фауна, като посети онлайн Зоологическата градина в София. До момента тя е и най-популярната от виртуалните разходки, създадени от екипа на А1, и е генерирала близо 500 хиляди гледания.

Особено внимание е привлякла също и виртуалната разходка на А1 за МБАЛ „Вита“, която за по-малко от година е била видяна близо 320 хиляди пъти, а Софийската математическа гимназия е била виртуално посетена над 200 хиляди пъти.

Advertisement

От стартирането на услугата Smart View през 2018 екипът на А1 е създал виртуални обиколки за редица свои клиенти. По този начин компанията е помогнала на много организации и фирми от разнообразни сектори – от образователни институции до компании, занимаващи се с хотелиерство и ресторантьорство – да представят по-добре своя бизнес с помощта на новите технологии. Само представителите на сектора на образованието, които са се възползвали от услугата, са привлекли над 2 милиона гледания. Сред образователните институции, клиенти на A1 Smart View, са Техническият университет във Варна, Висшето училище по застраховане и финанси, Финансово-стопанска гимназия – Монтана, 138-о СУЗИЕ „Проф. Васил Златарски“ и други.

Услугата позволява на хиляди потребители да се „разходят“ също и в културни институции като Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“ и Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен.

А1 Smart View предоставя на бизнес организациите професионално заснета виртуална обиколка на техните физически обекти, панорамна снимка от въздуха, заснета с дрон, VR видео, слайдшоу видео и интерактивна навигация. Заснемането се прави от сертифициран от Google професионален екип от фотографи, използващи най-висок клас фотографска техника.

Практически всеки бизнес, който има обекти, посещавани от клиенти, може да има сериозни ползи от интегрирането на Smart View в своя уебсайт или мобилно приложение. Проучване на Google показва, че броят на бизнесите, чието онлайн присъствие включва виртуална разходка, продължава да нараства. Потребителите, преглеждащи информация за даден бизнес онлайн, в която е включена и виртуална разходка, е 2 пъти по-вероятно да се превърнат в клиенти. А при потенциалните клиенти на възраст между 18 и 35 години, това е 2,5 пъти по-вероятно.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement