Connect with us

Музика

На 3 и 4 август 2018 изгрява GOLOKA FESTIVAL!

Avatar

Публикувано

на

DRS

DRS, снимка: ПР

На 3 и 4 август 2018 г. в близост до Велико Търново – на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец ще се проведе първото издание на GOLOKA FESTIVAL. В най-новият хип-хоп фестивал у нас участие ще вземат, както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра. Няма да липсват и международни участници (от Македония и Великобритания), както и задължителните елементи от любимата култура – графитите, брейкденс танците и диджеите. Организаторите на събитието от GOLOKA, с любезната подкрепа на община Лясковец и звукозаписна компания ZANIMATION, подготвят още различни развлекателни и образователни уъркшопи и семинари, които ще се случват през двата дни на фестивала. Специално участие ще има Еленко Ангелов – водещ на един от семинарите, а водещ на цялото събитие ще бъде добре познатият Ilyo от 50stotinki.com. В рамките на първият GOLOKA FESTIVAL ще има още лятно кино, състезание по брейкденс танци, а под голяма шатра е предвидена fun зона за всички майстори на джагата и още куп приятни изненади. За удовлетворяване на всички вкусови предпочитания на гостите, организаторите са предвидили различни щандове – с вегетарианска и традиционна кухня.

GOLOKA FESTIVAL се придържа към идеята, че основната цел на изкуството е да приобщава и да обединява хората и има амбицията да направи събитието традиционно и  ежегодно. Новият фестивал за хип-хоп култура ще се представи със силен лайн-ъп, какъвто трудно ще бъде забелязан на друго място у нас. Вижте списък на участниците по дни (по-долу) и следете за всякакви подробности и още новини – ТУК.

Билетите за GOLOKA FESTIVAL вече се продават в системата на EPAY GO – ТУК . Можете да ги намерите и във всички каси на Easy Pay в страната, както и на мястото на събитието – на 3 и 4 август.

Цената на билет за двата дни (3 и 4 август) тип „Ранно пиле“ – е 30 лв., а билет за един от дните – е с цена 20 лв. За големи групи се предлага “Групов билет 6 за 5” (означава: при поръчката на 5 билета в една он-лайн поръчка – то 6-ят билет е безплатен). Билетите на място ще са с цена за 2 дни – 35лв., а за един – 25 лв.

Advertisement

Poster

Ето и списък на участниците в първият GOLOKA FESTIVAL 2018:

LINE UP DAY 1 / 3 агуст 2018 – от следобяд:

DJ SET // Bosskar Wild

DJ Skill+Project Bulgari

Gerata & NRG D

Advertisement

5 о’clock

RoofRhymez + DJ Fresh Kit

Sensei + Sistah

Wosh MC & Yoko

Ума и Дума

Advertisement

Atila + DJ Akasha

Голям Юс (Явката, Madmatic & Боро)

Nokaut

Toksikologia (Македония)

LINE UP DAY 2 / 4 август 2018 – през целия ден:

Advertisement

Йога

Лекция на Еленко Ангелов

Графити занимания

Киртан – духовна музика

Лекция

Advertisement

DJ SET

B-Boy Battle

Kaskata

BNR

Jay & Keranov

Advertisement

Homelesz & Spliktid

Shadow Lab (Secta, MishMash, НЕМА, N.Kotich)

Varna Sound

Pole Dance + Final Battle

Murda Boys

Advertisement

FO

DRS

KINGPIN (UK)

СПЕЦИАЛНИ:

Grafitti: Glow, Epik, Grey, Self

Advertisement

Водещ: Ilyo // 50stotinki.com

B-boy Battle Contest с награден фонд

Fire & Visual Effects / NiKiTa

Специален лектор: Еленко Ангелов

Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК, поканете приятели и елате да се забавляваме!

Advertisement

Билети има ТУК.

Continue Reading
Advertisement