Connect with us

Музика

Невена Пейкова е неузнаваема в новото си видео!

Avatar

Публикувано

на

ФОТО КРЕДИТ: Вирджиния Рекърдс/Владо Василев

„Едно в едно“ е заглавието на новия проект на победителката от четвъртия сезон на X Factor, Християна Лоизу. Динамичното поп-парче, чиято премиера се състоя в петък, 07 юли, е по музика на шведския хитмейкър Ollipop, а текстът е писан от Venci Venc’ с участието на дуетната му половинка Pavell.

Сценаристът и режисьор на видеото на „Едно в едно“ Бойко Щонов казва за Християна: „Очарован съм от това момиче, тя е страхотно талантлива, слънчева и е истински боец! През цялото време се стараеше да изпълни задачата си по най-добрия начин. Не спря да пее и танцува, въпреки 40-градусовата жега и нито веднъж не се оплака!“.

За нейна екранна половинка режисьорът и продуцентите й от Вирджиния Рекърдс избират бившия модел Методи Илиев.

„Влюбена съм в тази песен от момента, в който я чух за първи път, целият проект е още една реализирана мечта за мен! Винаги съм искала да снимам клип, в който да танцувам и да играя роля. С Методи се почувствах комфортно от самото начало. Той и Бойко ме предразположиха да се отпусна и мисля, че успях да дам най-доброто от себе си“, споделя Християна.

През септември тя ще продължи турнето си с концертната версия на рок-операта „Исус Христос – суперзвезда“ на Пловдивската опера, в която изпълнява партията на Мария-Магдалена, редом с Наско от Б.Т.Р. в ролята на Пилат Понтийски.

 

Advertisement

Continue Reading
Advertisement