Connect with us

Телевизия

Невиждано досега предизвикателство очаква участниците в новата поредица „Голи и уплашени XL“

Avatar

Публикувано

на

Discovery Channel s Premiera na Luvovete ot Goli i Uplasheni Photo 3

В най-новата поредица на Discovery ChannelГоли и уплашени XL“ група от най-добрите експерти по оцеляване се нагърбват с предизвикателство, което никога не е било поемано досега: 12 човека ще оцеляват 40 дни и нощи без храна, вода и дрехи. На 30-и ноември от 22:00 ч. зрителите ще съпреживеят най-голямото изпитание за човешката издръжливост предавано по телевизионния екран. „Голи и уплашени XL“ е 40-дневно предизвикателство за шест жени и шест мъже – всички със собствени познания в областта на оцеляването. Сами в отдалечена и труднодостъпна част на екваториалната джунгла на Колумбия, те ще се борят за силно ограничените ресурси.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]E.J. and Jeff stands with walking sticks posed shot against terrain and cloudy sky.[/media-credit]

В „Голи и уплашени XL“ се включва и Крис Фишър, който идва от семейство на търговски рибари. Той се занимава с лов на риба до 13-годишна възраст и споделя, че занаятът изисква изключителна сила на духа и постоянство – качества, които му помогнали да оцелее на някои от най-негостоприемните части на света.

Поредицата „Голи и уплашени XL“ на Discovery Channel ще покаже как участниците ще реагират едни на други, дали ще се превърнат в една група, или ще се разцепят на по-малки фракции. Напрегнатите епизоди ще разкрият и кой от тях, ако някой изобщо, ще оцелее 40 дни в джунглата.

Dani holding machete.

Continue Reading
Advertisement