Connect with us

Lifestyle

Нели Топалова и Жана Бергендорф се превръщат в Селин Дион

Avatar

Публикувано

на

Antoaneta Cvetanova_Jenni Ma_Veneta Hristova

Любимите разкрасяващи процедури на звездата Селин Дион бяха изпробвани от популярната актриса Нели Топалова и младата певица Жана Бергендорф. Двете дами буквално се преобразиха с помощта на вълшебните ръце на Дженни Ма – козметичният специалист от Галери Лафайет – Париж. Тя бе тук по покана на едни от най-авторитетните консултанти на салони за красота у нас – Антоанета Цветанова и Венета Христова.

За отрицателно време  Нели и Жана получиха свеж, тонизиран и сияен вид на кожата, благодарение на експресните терапии, които са патент на изтъкнатия френски специалист по генетика и един от лидерите в козметиката във Франция – Кристиан Бретон. Нели Топалова получи подмладяваща процедура със злато и хайвер, а Жана Бергендорф се запозна с най-новата рол-он технология за околоочния контур.

Продуктите на Кристиан Бретон (създателят на единствения козметологичен бранд, който притежава 17 световно защитени патентовани формули за специализирани проблеми на отделните зони на лицето), са сред любимите на редица световни звезди. Сред тях са Селин Дион, Ашли Олсън, Синди Крауфорд, Кортни Кокс, Джулия Карлинг и Фиона Гелин. Отскоро и българските популярни дами се радват на иновативните формули.

Continue Reading
Advertisement