Connect with us

Музика

„Не ти ли стига“ е новият проект на Михаела Маринова

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Снимките на видеото се оказват истински „Сървайвър“ за младата изпълнителка

 След като миналата година оглави еърплей класациите със „Стъпка напред“, гледан над 3 милиона пъти в YouTube и VBOX7, Михаела Маринова отново изненадва меломаните със звука и визията на следващия си проект. „Не ти ли стига“, чиято премиера онлайн и в ефир се състоя сутринта на 22 април, дава заявка да повтори впечатляващия успех на предишния солов сингъл на изпълнителката и да утвърди мястото й сред най-перспективните артисти на музикалната сцена у нас.

Лиричният текст и композицията на „Не ти ли стига“, съчетаваща модерно поп звучене, силни вокали и дъбстеп елементи, са дело на Pavell (половинката от хип-хоп дуета на годината Pavell & Venci Venс’). „Още от първото слушане усетих, че това е моето парче! Когато Павката ми пусна демото и изпях припева, веднага решихме да споделим резултата с продуцентите ни от „Вирджиния Рекърдс“, които страшно много го харесаха, и така дадохме старт на проекта“, споделя Михаела. За завършения звук на песента се е погрижил шведският хитмейкър, музикален продуцент и автор на „Стъпка напред“ Ollipop.

Видеото е дело на режисьора Жоро Манов и екипа на Clamer Design Studio. В него Михаела е поставена в доста сурови условия. „Това си беше истински Survivor“, казва гласовитата изпълнителка по повод 12-часовия снимачен ден, в който почти през цялото време буквално влачи на гръб или след себе си своя екранен партньор и близък приятел Никола Стойков.

Advertisement

В момента Михаела Маринова работи по няколко проекта – дует с един от най-успешните български изпълнители, колаборация с двама от най-обичаните млади артисти и ново самостоятелно парче.

Continue Reading
Advertisement