Connect with us

Tехнологии

Новата серия на Huawei – P40 и сензационният Huawei Mate Xs вече се предлагат от VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

От днес най-новите предложения в магазинната мрежа на VIVACOM са Huawei P40 Pro, P40 lite и P40 lite E, а от петък в продажба ще бъде и сензационния сгъваем Huawei Mate Xs. И четирите устройства гарантират високо качество и неповторимо потребителско изживяване.

Зашеметяващият Huawei P40 Pro 5G идва в комплект със смарт часовника Watch GT 2. Флагман моделът съчетава изящен дисплей, висока производителност и нова Ultra Vision Leica камера. Мощният му процесор Kirin 990 5G гарантира висока ефективност и възможност за изпълнение на няколко задачи едновременно. Устройството е 5G съвместимо, така че ще може да работи с мрежата от пето поколение, когато тя стартира.

За любителите на фотографията смартфонът идва с четворна основна камера и двойна селфи камера. Основната камера включва 50 MP UltraVision камера, 40 МР ултраширокоъгълна кино камера, за заснемане на 4k видео при слаба осветеност, 12 МР телефото камера, осигуряваща 5х оптичен зуум и 50х дигитален зуум и 3D камера за дълбочина на изображенията. Професионално изглеждащите селфита се заснемат с 32 МР предна камера с автофокус, в комбинация с IR камера за дълбочина, прибавящи на снимките естествен боке ефект. Моделът има капацитет на батерията 4200 mAh и поддържа 40W супер бързо зареждане и 27W безжично зареждане. Смартфонът позволява използването на 3 приложения едновременно с опцията Multi-Window, а отключването става с вграден в дисплея пръстов отпечатък или с функцията за лицево разпознаване

Huawei P40 Pro се предлага на цена от 59.98 лв. на месец с план Smart U в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта на телекома.

Huawei P40 lite идва с 6.4-инчов Punch FullView дисплей с отвор за 16 МР селфи камера. Производителността му се гарантира от читсета Kirin 810, а за съхраняване на всички спомени на едно място помагат 6 GB RAM и 128 GB вътрешно съхранение. Huawei P40 lite има четворна камера с вграден изкуствен интелект. Тя включва 48 МР основен сензор, 8 МР ултраширокоъгълен обектив, 2 МР макро сензор и 2 МР обектив за постигане на боке ефекти. Пръстовият отпечатък на модела е вграден в страничния панел, а ъглите му са 3D извити. Смартфона има 4200 mAh капацитет на батерията и поддържа 40W SuperCharge технология. Huawei P40 lite се предлага на цена от 13.98 лв. на месец с план Smart XL магазинната мрежа на VIVACOM.

Advertisement

Huawei P40 lite E има 6.39-инчов дисплей FullView дисплей с отвор за 8 МР селфи камера. Чипсета на модела е Kirin 710F, RAM паметта – 4 GB, а вътрешното съхранение – 64 GB. Смартфонът разполага с тройна основна камера с вграден изкуствен интелект включваща 48 MP главен сензор, 8 МР ултраширокоъгълен обектив и 2 MP сензор за боке ефекти. Има и вградена технология за super slow motion видеа, а също и super night shot за ясни и детайлни снимки, дори при слаба осветеност.

Huawei P40 lite E може да бъде закупен на цена от 7.98 лв. на месец с план Smart XL.

От петък VIVACOM ще предлага и сензационния сгъваем Huawei Mate Xs. В сгънато състояние размера на дисплея на Huawei Mate Xs е 6.6 инча, а при разгъването му се превръща в 8-ичнов FullView дисплей, за максимално изживяване на картината. Разгъването се осъществява с помощта на Falcon Wing панта открай до край, съставена от над 100 компонента, а структурата на дисплея е двуслойна и полимерна. Производителността на Mate Xs се гарантира от осемядрения процесор Kirin 990 5G, който позволява и използване на устройството в Multi-Window режим.

Освен с високи параметри сгъваемият смартфон е снабден и с четворна усъвършенствана камера. Тя включва 40 МР широкоъгълен обектив с до 30х оптично приближение, 16 МР ултраширокоъгълен обектив, 8 МР телефото обектив за до 3х оптичен зуум и 3D сензор за дълбочина на изображенията. В камерата е вградена и опцията Mirror, която позволява, както на фотографа, така и на обекта на снимката да виждат резултата. Батерията му е с капацитет 4500 mAh, а зареждането е с 55 W Supercharge, коeто за 30 минути вдига заряда на батерията до 85 %.

От петък, 15 май, Huawei Mate Xs ще бъде изложен в магазина на телекома на бул. Витоша 26, където потребителите ще имат възможността да го видят на живо и да го закупят. Смартфонът също така може да бъде закупен от онлайн магазина на VIVACOM или да се заяви във всеки физически магазин.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement