Connect with us

Tехнологии

НОВАТА LOGITECH G604: светкавична безжична гейминг мишка, която дава пълен контрол на играчите

Avatar

Публикувано

на

Лозана, Швейцария и Нюарк, Калифорния – 16 септември 2019 г. – Logitech G, марка на Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор при игралния хардуер и технологии, днес обяви новата геймърска мишка Logitech® G604 LIGHTSPEED.

Безжичната мишка от ново поколение с невероятно издръжлива батерия, G604 LIGHTSPEED е създадена за геймърите, които обичат да играят, но също така се нуждаят от универсален инструмент, който може да се използва за различни задачи.

„Ако играете игри като Fortnite и WoW Classic, това може би е мишката, която търсите“, каза Ujesh Desai, вицепрезидент и генерален мениджър на Logitech Gaming. „G604 LIGHTSPEED е проектирана с шест бутона под палеца, за да играете по възможно най-добрия начин и да прелитате през действията и задачите за секунди, което ви дава пълен контрол. Когато комбинирате това с нашата безжична технология LIGHTSPEED, получавате свобода на движение, за да стигне вашата игра още по-далеч.“

G604 LIGHTSPEED разполага с изключителната LIGHTSPEED безжична технология на Logitech G за безжична свързаност, както и най-добрият в класа сензор – високоефективният оптичен HERO 16K, осигуряващ прецизен геймплей и подобрена енергийна ефективност с нулево изглаждане, филтриране или ускорение. Освен това геймърите могат да преминат от LIGHTSPEED към Bluetooth® връзка с натискане на един бутон и да превключват между две различни машини. Тази мишка предлага 240 часа високоефективна безжична игра при използване на LIGHTSPEED безжична връзка и до 5,5 месеца с използване на Bluetooth, всичко това с една батерия AA. Персонализираната мишка G604 разполага с 15 програмируеми контроли, двурежимен хипербърз скрол и шест бутона за команди за палеца.

Advertisement

За да помогне на геймърите да се възползват максимално от своите джаджи, G604 LIGHTSPEED може да се програмира с помощта на софтуера за игри G HUB на Logitech. С чист и модерен интерфейс, усъвършенстваният софтуер за игри позволява на геймърите бързо да персонализират и настроят командите за всеки бутон на мишката.

Цени и наличност
Очаква се безжичната геймърска мишка Logitech G604 LIGHTSPEED да бъде налична в търговските вериги през есента на 2019 г. Препоръчителната цена на дребно е 199 лева. За повече информация, моля, посетете нашия уебсайт, нашия блог или се свържете с нас @LogitechG.

Continue Reading
Advertisement