Connect with us

Култура

Нова порция смях и страх с третата част на „Страшни приказки за мрачни вечери”

Avatar

Публикувано

на

Страшни приказки поредица scaled

Нова порция смях и страх с третата част на „Страшни приказки за мрачни вечери” от Алвин Шварц

Последната част от поредицата сборници с дръзки и увлекателно разказани митове, легенди и предания е вече факт!

Тази Коледа ще бъде страшна, защото на пазара вече може да откриете най-пълната и забавна антология на ужаса!

„Страшни приказки за мрачни вечери 3” от американския писател и фолклорист Алвин Шварц е финалният от трилогията сборници с разкази, събрали в себе си разнообразни, увлекателни и забавно-зловещи истории от фолклора на Северна Америка и от други краища на света.

Ако се чудите как да изгоните призраците на миналите Коледи или досадния полтъргайст, който обитава дома ви, да разберете как да реагирате, ако ви ухапе съмнително ужасяващ паяк или красиво привидение ви покани на среща – то тогава имате спешна нужда да допълните познанията си в сферата на свръхестественото! При това с огромна доза хумор и ирония, защото няма нищо по-забавно от това да се плашиш, ако си на безопасно разстояние от страшното.

Advertisement

Митовете и легендите от целия свят оживяват и чрез страховитите илюстрациите на Стивън Гемъл, които ще дорисуват всеки тъмен ъгъл из дома ви.

Пълната колекция от богато илюстрирани „Страшни приказки за мрачни вечери” ще открехне вратата към един паралелен свят, в който плашещи създания ще бъдат ваши приятели.

Симпатичните „Страшни приказки за мрачни вечери 3” от Алвин Шварц са приключение за всеки куражлия. И гарантират една призрачна и незабравима Коледа!

Continue Reading
Advertisement