Connect with us

Lifestyle

Нова стрийминг платформа стартира с безплатни хитови лайв изпълнения

Avatar

Публикувано

на

KOStudio ProgramKeyArt IG MIC

В продължение на 60 дни, новото приложение за онлайн стрийминг #BeApp ще излъчва концерти на живо от артисти като Katy Perry, Bebe Rexha, DJ Khaled, Steve Aoki

#BeApp е нова музикална стрийминг платформа, която ще предостави на потребителите концерти от над 100 световни музиканти. Приложението стартира с ексклузивно партньорство с Coca Cola, което дава възможност на музикалните фенове да се насладят на артисти, като Katy Perry, Bebe Rexha, DJ Khaled, Miguel, Steve Aoki безплатно в продължение на 60 дни в т.нар. Coke Studio Sessions. Концертите на живо започнаха днес и ще подкрепят Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец.

#BeApp e социалната музикална стрийминг платформа за изпълнения на живо, разработена от ветераните в технологичната индустрия Рей Смит и Рос Мейсън. За разлика от останалите виртуални концертни платформи, #BeApp ще предложи разнообразие от интерактивни функционалности, като споделяне на вътрешно съдържание – потребителите ще могат да канят своите приятели да се присъединят към тях по време на стрийма, различни награди, които ще печелят, уникалната възможност да взаимодействат с артистите по време на концертите, както и да правят дарения към Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец, в подкрепа на борбата с COVID-19.

#BeApp е платформа, създадена за осъществяване на дигитална връзка чрез споделената любов към музиката на живо, от която хората имат нужда сега, повече от всякога“, казва Рей Смит, основател на #BeApp. “Развълнувани сме, че Coca-Cola е наш ексклузивен партньор в глобалното представяне на #BeApp на феновете по света, с което ще им дадем възможност за нови, уникални преживявания “.

Първият стрийминг уикенд ще включва изяви на Diplo, Kaskade, DJ Khaled и други, като стартира на 15 май в 2:00 ч. (EET) Повторения на изпълненията на живо ще има в 18:00ч на 15 май. В каналите на Coca-Cola и #BeApp ще бъдат обявени и още артисти.

Знаем, че много хора в момента може би се чувстват самотни или изолирани, в резултат на пандемията, а Coca-Cola остава ангажирана към повдигането на човешкия дух и ни насърчава да поддържаме връзка докато сме разделени“, каза Рикардо Форт, вице-президент „Международен спорт и забавление“ в компанията Кока-Кола.  “Чрез предоставянето на 60 дни живо, интерактивно музикално съдържание, на което потребителите могат да се наслаждават и споделят с близките си, се надяваме, че Coke Studio Sessions ще създадат малки, ежедневни моменти на забавление за всички, адаптиращи се към новото нормално ежедневие“. 

По време на 60-дневната програма, потребителите ще имат и възможността и да подпомогнат директно дейността на Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец, в подкрепа на борбата с COVID-19.  Фондацията Кока-Кола дари над $14 милиона на индивидуалните общности на Червения кръст и Червения полумесец по света в борбата с COVID-19 и допълнително ще удвои събраните през платформата дарения от потребителите, до достигането на $3 милиона.

Advertisement

Американският Червен кръст е благодарен на партньори като Фондацията Кока-Кола за подкрепата по време на трудни и несигурни времена”, каза Коби Ланглей, старши вице-президент на Международните услуги на Американския Червен кръст. „Приносът на Фондацията Кока-Кола подпомага усилията на Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец, насочени към намаляване  на разпространението на тази болест и облекчаване на негативните последици, които пандемията причинява. Искрено сме благодарни за тяхната щедра подкрепа в тези предизвикателни времена.“ 

Потребителите ще могат да се включат в интерактивните излъчвания на живо на #BeApp, като го свалят безплатно на iOS или Android устройства, както и от Coca-Cola YouTube и Facebook.

BeApp е нова социална стрийминг платформа, която предоставя достъп до най-добрите изпълнения и музикални моменти на живо на редица международни артисти. BeApp води най-обичаните световни изпълнители директно в домовете на феновете, създавайки глобален виртуален хол. Безплатно за сваляне, приложението позволява да сте част от уникални преживявания, които обикновено усещате на концерт или фестивал. Основана от технологичните ветерани Рей Смит и Рос Мейсън, платформата добавя   геймификация и социално взаимодействие към гледането на лайвстрийминг, където потребителите могат директно да взаимодействат, пазаруват, даряват и да се свързват с техните любими артисти, създавайки серия от специални музикални моменти и споделяйки моменти с артисти като Katy Perry, Steve Aoki, Skrillex и DJ Khaled.