Connect with us

Tехнологии

Новите бизнес модели на Brother отличени с няколко награди

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Принтери, скенери и МФУ от актуалната гама получиха отличия „Изключително постижение“, „Силно препоръчано“ и сертификат за надеждност

 Водещата независима лаборатория Buyer’s Lab (BLI), която изследва решения за обработка на документи, присъди наградата „Изключително постижение“ (“Outstanding Achievement”) на следните продукти Brother, предназначени за широк набор бизнес клиенти – от SMB до големи корпорации.

Отличен модел/серия

 

Присъдена награда
HL-L5000 Series
Advertisement

(HL-L5200DW, HL-L5100DN, HL-L5000D)

 

„Изключителен принтер за малки работни групи“
MFC-L5000 Series

(MFC-L5750DW, MFC-L5700DN, DCP-L5500DN)

 

„Изключително мултифункционално устройство за малки работни групи“
MFC-L6900 Series

(MFC-L6900DW)

Advertisement

 

„Изключително мултифункционално устройство за средни работни групи“
HL-L6400 Series

(HL-L6400DW)

 

„Изключителен принтер за средни работни групи“
ADS-3600W

 

„Изключителен мрежов A4 скенер“
DSmobile 820W/DSmobile 920DW портативни скенери за документи

 

„Изключително постижение в иновациите“

Наградата „Изключително постижение“ е част от наградите Summer 2016 Pick на BLI и отличава продукти или възможности, които предлагат недостижимо ниво на производителност по време на подробните изпитания и се отличават със своята иновативност, полезност, енергийна ефективност и стойност за клиента.

Advertisement

Високоуважаваните награди BLI Pick Awards са едни от най-трудните за спечелване в индустрията. Те са резултат от щателни експертни анализи, които продължават с месеци.

HL-L6400DW, снимка: PR

Директорът за анализ на офис оборудване в BLI, Марлене Ор, каза: „Новите монохромни принтери и мултифункционални устройства Brother са направени с мисъл за бизнес потребителя. Те осигуряват изключителна надеждност, висококачествен отпечатък, достъпни са и имат интуитивен дизайн, който увеличава продуктивността на служителите.

„Сериите MFC-L5000 и HL-L5000 са чудесен избор за малки работни групи, благодарение на своя компактен и същевременно издръжлив дизайн, и конкурентната  обща цена за притежание (TCO). MFC-L6900 и HL-L6400 са истински „работни коне“, предлагащи отлична надеждност и никакво забавяне по време на пикови натоварвания, водещ за класа капацитет за хартия и консумативи с дълъг живот за още по-голямо спестяване и намален ефект върху околната среда.”

В допълнение към наградите „Изключително постижение“, BLI издава знаци „Силно препоръчано“ и сертификат за надеждност на сериите Brother 5000 и 6000, както и на най-новите от мрежови десктоп скенери ADS: ADS-2400N, ADS-2800W и ADS-3600W. ADS-3000N получава знак „Препоръчан“.

Brother има традиция в създаването на качествени скенери, принтери и мултифункционални устройства и тези машини не се отличават в това отношение. Ключовите им качества са висока надеждност, много лесна употреба, солидно качество на изображението и богата функционалност.

MFC-L5700DN, снимка: PR

Продуктите Brother получават признание и за своята съвместимост. Дейвид Суитнъм, Директор „Изследвания и лабораторни услуги“ за региона EMEA/Азия в BLI, каза: „Основна силна характеристика е предоставянето на възможност на служителите да печатат бързо и лесно от техните мобилни устройства – функция, която е задължителна за съвременните бизнес среди. Brother предлага сериозно портфолио от функции за мобилен печат и сканиране, включително поддръжка на мобилното приложение Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint и Google Cloud Print, което позволява на потребителите да печатат практически от всяко устройство.

„В допълнение, устройствата поддържат Brother Web Connect, който позволява на потребителите да сканират и принтират от популярни облачни услуги, включително OneDrive, Box, Google Drive, Evernote и Dropbox. Бизнес клиентите, търсещи принтер или скенер с висока надеждност, трябва да обърнат сериозно внимание на тези продукти Brother.”

Ива Тотева, мениджър продажби и маркетинг в Brother България, каза: „Чест и голямо постижение е да видим принтери, скенери и мултифункционални устройства Brother с отличия от глобалния лидер в независимите тестове BLI. Отличията, сертификатите и знаците затвърждават позицията на Brother като най-добър в класа производител на надеждно, ефективно и лесно за употреба оборудване във всички продуктови линии.”, добави тя.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement