Connect with us

Gaming

Новите заглавия на Pulsar разгорещяват страстите

Avatar

Публикувано

на

Почитателите на видеоигрите знаят, че нищо не може да стопли мразовитите дни по-добре от  ударна доза адреналинови виртуални емоции. Зимните месеци, когато метеорологичните условия ни принуждават да прекарваме повече време в уюта на собствения си дом, са перфектното време за едно епично гейминг пътешествие. Проблемът е, че празниците отминаха, а почивните дни бяха перфектен повод да изиграем и дори да преиграем всичките си любими хитове от 2016 г., така че закономерният въпрос е какво ни очаква на игралната сцена в обозримо бъдеще. От единствената българска верига за видеоигри Пулсар побързаха да ни отговорят. Ето ги и гейминг акцентите през следващите месеци.

Resident Evil VII
Кога?
24.01.2017
Платформи? PC, PlayStation 4, Xbox One
Защо очакваме? Всеки хорър фен знае името на Resident Evil, но истината е, че в последните години серията залиташе все повече към адреналиновия екшън, сякаш в синхрон с пълната с експлозии холивудска поредица по франчайза. Със своята седма част обаче, поредицата се завръща към корените си и всеки, изиграл безплатната демо версия на Resident Evil VII, знае, че новата игра залага основно на напрегнатата си ужасяваща атмосфера. Изживяването е още по-смразяващо с очилата за виртуална реалност на Sony, което ни отвежда директно към следващото заглавие в списъка.

PlayStation VR
Кога?
24.01.2017
Платформи? PlayStation 4
Защо очакваме? Това е най-достъпната и отлична в технологично отношение възможност за досег с виртуалната реалност в една година, която техническите анализатори от доста време наричат Годината на VR-a. Очаква ни богат набор от заглавия в най-различни жанрове, а малкото виртуални пътешествия, които сме видели до момента през хедсета на Sony ни карат да искаме още. Скъпи автомобили, подводни пътешествия, космически битки, оцеляване в диви условия и дори влизането в костюма на самия Батман от първо лице – всичко това те очаква!

Hitman
Кога?
31.01.2017
Платформи?
PC, PlayStation 4, Xbox One
Защо очакваме?
Създателите на легендарната екшън поредица, родила до момента осем игри за различни платформи и два пълнометражни холивудски филма, взеха решение да разбият деветата част от франчайза Hitman на отделни епизоди, които да пускат периодично през 2016-та. Най-големите фенове обаче нетърпеливо очакват луксозното издание, събрало цялата игра на едно място, за да изживеят новите приключения на Агент 47 на един дъх.

Advertisement

For Honor
Кога?
14.02.2017
Платформи? PC, PlayStation 4, Xbox One
Защо очакваме? Какъв по-добър начин да прекараш деня на влюбените от това да съсечеш любимия си човек с огромен меч? Шегата настрана, но For Honor наистина изглежда повече от обещаващо със съчетанието си от достоверно пресъздадената бойна система, съобразена с реалните движения при истинската битка с хладни оръжия, солидна солова кампания и разчупени мултиплейър режими, които да удовлетворят както истинските майстори на меча, така и новаците, които просто искат да се позабавляват.

LEGO Worlds
Кога?
21.02.2017
Платформи? PC, PlayStation 4, Xbox One
Защо очакваме? Това е различната LEGO игра в успешната поредица, която този път не се опитва да пресъздаде с тухличките си популярен филмов франчайз като Отмъстителите, Хари Потър, Междузвездни войни или Карибски пирати, а ни предлага това, което ни предлагат и самите LEGO конструктори – пълна свобода, в която единствените ограничения са границите на въображението ни.

Advertisement

Horizon: Zero Dawn
Кога?
01.03.2017
Платформи? PlayStation 4
Защо очакваме? Първият от серията тежкотоварни екслузиви за конзолата на Sony идва в началото на март, за да ни стовари своята зашеметяваща визия и да ни покаже с пълна сила възможностите на PlayStation 4 Pro. Уникалният футуристично-праисторически свят, населяван от механизирани хищници, подканва играчите да разкрият тайните му в ролята на неустрашимата героиня Алой! Какво и защо се е случило с човечеството в тази пресечна точна на минало и бъдеще? Ако оцелеете в напрегнатите схватки, ще откриете отговора на този въпрос дълбоко в земните недра.

https://www.youtube.com/watch?v=RRQDqurZJNk
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
Кога?
07.03.2017
Платформи? PC, PlayStation 4, Xbox One
Защо очакваме? Огромен отворен свят, тактически екшън и модерни технологични устройства, които ще ви накарат наистина да се почувства част от елитния отряд на Призраците. Плюс разчупена кампания, в която всяко ваше действие има своите последствия в похват, познат ни основно от екшън игрите и който не очаквахме да срещнем в подобен тип екшън. Най-добрата новина – кооперативен режим в който четирима играчи ще се изправят рамо до рамо срещу наркокартелите в Боливия, като всяко звено от отбора ще бъде жизненоважно за победата.

Continue Reading
Advertisement