Connect with us

Tехнологии

Новите телефони Nokia задава нови стандарти в своите класове

Avatar

Публикувано

на

Nokia Line up

БЕРЛИН, 5-ти септември 2019 г. – HMD Global, домът на телефоните Nokia, днес обяви пет нови телефона Nokia. Два нови смартфона: Nokia 7.2, задава нови стандарти в своя клас с мощна 48-мегапикселова тройна камера, с оптики ZEISS, и Nokia 6.2, където спиращият дъха PureDisplay отговаря на усъвършенстваната тройна камера, с изкуствен интелект и всичко това в един достъпен смартфон.

Компанията също разшири своето портфолио от телефони, за да отговори на нови мрежови и пазарни категории. Nokia 800 Tough е първият допълнително защитен телефон от HMD Global. Моделът е нова категория телефон, който е изклчително издръжлив и има издръжлива батерия, които са идеално съчетани с основни съвременни технологии като Google Assistant, WhatsApp, 4G и други. Nokia 2720 Flip е компактен и удобен в ръката, лесен за използване благодарение на интегрираните технологии с изкуствен интелект. Това го прави идеален телефон за потребителите. И накрая, Nokia 110, който е предназначен за забавления в компактна опаковка.

Nokia телефоните на ново ниво

HMD Global сподели своето виждане за бъдещето на телефоните Nokia. Като поддържа убеждението си, че технологията и иновациите трябва да придвижват хората напред – и да не се ограничават до определени ценови точки – компанията е определила ключови стратегически инвестиционни области за бъдещето. Тези инвестиции ще бъдат насочени към още по-задълбочена диференциация на телефоните Nokia в областта на изображенията, сигурността, както и иновациите в дизайна и материалите. Това ще донесе много предимствата от новите мрежови технологии до по-широка аудитория, HMD Global също обяви ангажимента си да предостави достъпно, но първокласно 5G преживяване през 2020 г.

Флориан Зайхе, главен изпълнителен директо на HMD каза за медиите:

Advertisement

Вече проправяме пътя към следващата фаза за телефоните Nokia и сме идентифицирали стратегически инвестиционни области за управление на висококачествено изживяване със смартфон Nokia за нашите фенове. Съсредоточаваме се върху внедряването на иновации в областта на 5G, сигурността, изображенията и дизайна

Два нови Android™ смартфона издигат средния сегмент на телефоните Nokia

Силно обновяване на средния сегмент, HMD Global днес обяви два нови смартфона NokiaNokia 7.2 и Nokia 6.2 – и двата доставят уникално изживяване както в дисплея, така и в изображенията. В допълнение, както Nokia 7.2, така и Nokia 6.2 предприемат скок напред в изработката и материалите, сега превъзходните скандинавски дизайни са достъпни в средния сегмент.

Юхо Сарвикас, главен продуктов директор, HMD Global заяви: „Нашите модели от средния клас винаги надхвърлят очакванията на феновете. Както Nokia 7.2, така и Nokia 6.2 носят една и съща философия за предоставяне на първокласни преживявания с изключителна цена. От мощното 48 MP изображение, с тройна камера, с оптики ZEISS на Nokia 7.2, до най-добрия в своя клас PureDisplay на смартфоните Nokia 7.2 и Nokia 6.2. Те носят най-доброто изживяване на нашите фенове. И двата смартфона са с характерния двудневен живот на батерията и се отличават с уникален дизайн, постигнат с високотехнологични материали, които са верни на нашето северно наследство. В допълнение, Nokia 7.2 и Nokia 6.2 са готови за Android 10 и ще осигурят преживяване с операционна система, което се подобрява с времето. “

Nokia 7.2 – повдига средния клас

Advertisement

Nokia 7.2 разполага с мощна 48MP тройна камера с технология Quad Pixel и оптики ZEISS. Предоставя ексклузивно изживяване при заснемане на изображения. Новата Nokia 7.2 носи наследството на телефоните на Nokia, като предоставя уникални технологии и функции за снимки. Смартфонът предлага професионални боке ефекти. Nokia 7.2 се предлага с уникални стилове за боке ZEISS, предлагани в портретен режим, за да ви дадат зашеметяващи снимки и изключително качество на изображението по всяко време на деня. Тези стилове на боке пресъздават начина, по който легендарните лещи ZEISS произвеждат високо визуално въздействие и правят характерното преливане на фона. Давайки на феновете творческа свобода, Nokia 7.2 също позволява замъгляване на предния план, така и фоново замъгляване, за да имитира естествения оптичен боке ефект. Nokia 7.2 също така предлага усъвършенствани изображения с ниска осветеност с нощен режим, като използва технологията за синтез на изображения с ниска осветеност AI в комбинация с изключително чувствителната 48 MP основна камера. Въз основа на силните страни на своя предшественик, Nokia 7.2 съчетава двудневен живот на батерията, зашеметяваща PureDisplay технология и винаги включен HDR, със скандинавски дизайн неподвластен на времето, за да предефинира очакванията на феновете от този смартфон сегмент.

Nokia 6.2 – дисплей, който спира дъха и усъвършенствана тройна камера

Първият смартфон Nokia от шеста серия, който представи тройната камера и PureDisplay, Nokia 6.2 предлага на феновете спиращи дъха визуални изживявания и усъвършенствани изображения в достъпен пакет. Nokia 6.2 предлага винаги включен HDR в нов сегмент, включващ технологията PureDisplay, задвижвана от специализиран визуален процесор, който предоставя до един милиард нюанса цвят. С комбинация от изкуствен интелект и мощна тройна сензорна камера, Nokia 6.2 позволява на феновете да правят брилянтни снимки, портрети с боке и зашеметяващи широкоъгълни снимки. Идва с двудневен живот на батерията, феновете ще могат да правят повече от това, което харесват, без никакво притеснение за батерията. Nokia 6.2 остава вярна на скандинавското си наследство, присъединявайки се към висококачествената изработка и най-съвременните материали, за да осигури уникален и безпроблемен завършек.

Разширяване на сегмента с функции за специфичните нужди на потребителите

Юхо Сарвикас, главен продуктов директор, HMD Global заяви: „Като лидери в сегмента на функционалните телефони, ние продължаваме да внедряваме иновации в дизайна, формата и функционалността, за да гарантираме, че отговаряме на разнообразните нужди на нашите фенове. Нашите нови функционални телефони Nokia разширяват портфолиото, за да достигнат до напълно нова аудитория, предоставяйки достъп до най-новите функции и мрежи в надежден, познат телефонен пакет Nokia. Днес сме горди да ви представим най-здравия телефон Nokia досега с Nokia 800 Tough. Това е идеалният телефон за приключения на открито или тези в трудни работни места. Nokia 2720 Flip разширява нашето семейство Originals и перфектно балансира нуждите на дигиталния детокс и достъпността за нашите фенове. Nokia 110 осигурява свързаност и предлага забавление в движение. “

Advertisement

Nokia 800 Tough – поставя нов стандарт в издръжливостта и живота на батерията

Присъединявайки се към водещото на пазара портфолио, Nokia 800 Tough е първият подсилен телефон на Nokia от HMD Global, донасящ ново ниво на издръжливост на феновете от целия свят. Nokia 800 не само е устойчив на вода и прах, но е защитен и от капки и е проектиран да издържа на екстремни температури, което го прави идеален спътник за взискателни работни места или приключенски пътувания. Той също така предлага най-новите функции, които феновете биха очаквали в модерен телефон – Google Assistant, популярни приложения като WhatsApp и Facebook, 4G свързаност и други. С Nokia 800 Tough, HMD Global разширява предлагането си, за да достигне до нови сегменти като B2B и корпоративни клиенти, където са необходими издръжливи 3телефони, както и хора, които искат надежден телефон за своите приключения на открито.

Nokia 2720 Flip – претворен с 4G

Nokia 2720 Flip е класически сгъваем телефон, създаден за днешния потребител – компактен и удобен в ръката, но трансформиран благодарение на интегрираната технология с изкуствен интелект. Nokia 2720 Flip разполага с познатия дизайн на флип-телефона, съчетаващ простота и надеждност в едно издръжливо устройство. Той носи модерни функции за феновете, Nokia 2720 Flip се предлага с WhatsApp и Facebook, за да се уверите, че сте свързани хората, които са от значение за вас. И с Google Assistant само с едно натискане на бутон, сега феновете могат да свършат повече само с гласа си. В случай, че се случи неочакваното, Nokia 2720 Flip се предлага с авариен бутон, както и с информационно меню ICE (В случай на спешност) – перфектен телефон за тези, които обичате. Nokia 2720 Flip е не само идеален спътник, когато търсите дигитален детокс, но може да бъде и перфектният телефон за поддържане на контакт с вашите.

Nokia 110 – забавление в джоба ви

Advertisement

Чисто ново допълнение към нашата функционална телефонна гама Nokia 110 се предлага с всичко необходимо, за да се забавлявате в движение; MP3 плейър за вашата музикална колекция, вградена камера и FM радио. Nokia 110 предлага и любимите ви игри, като класическата Snake и батерия, която ви позволява да говорите от изгрев до залез с едно зареждане. Nokia 110 надгражда успешната формула на Nokia 105, като добавя камера, музика и игри, за да достави повече забавление на много ниска цена.

Истински безжични слушалки Nokia

Въз основа на успеха на отличените с награди Nokia True Wireless Earbuds, HMD Global представя True Wireless Power Power Earbuds, най-новият член на семейството True Wireless Earbuds. Новите безжични слушалки са създадени да издържат по-дълго, когато се комбинират с преносимия калъф за зареждане, като могат да бъдат зареждани до 30 пъти за постигане на забележителните 150 часа употреба.

Истинските безжични Power Power Earbuds доставят висококачествено аудио благодарение на своите 6-милиметрови графенови елементи. Освен това те са водоустойчиви до 30 минути на дълбочина 1 метър, като имат рейтинг IPX7. Можете да ги сдвоите с вашия смартфон Nokia без усилие благодарение на тяхната универсална Bluetooth® 5.0 съвместимост. И, за да можете да свършите повече работа само с гласа си, Nokia Power Earbuds се предлагат с Google Assistant само с едно докосване, което ги прави универсален и идеален ежедневен спътник.

Наличност за българския пазар:

Advertisement
  • Nokia 7.2: зелен и черен; 6GB/128GB памет

  • Nokia 6.2: черен и бял; 4GB/64GB памет

  • Nokia 800 Tough: черен

  • Nokia 2720 Flip: черен

  • Nokia 110: син, черен

  • Nokia Power Earbuds ще се предлагат в черно

Според публикувания отчет “Software and Security Updates – The Missing Link for Smartphones” от CounterPoint Research

Continue Reading
Advertisement