Connect with us

Музика

Новият албум на Роби Уилямс – “The Heavy Entertainment Show” е #1 във Великобритания!!

Avatar

Публикувано

на

‘The Heavy Entertainment Show’ дебютира на първо място в британската класация за албуми с продажби от 66,825 копия в премиерната седмица. Това е 12-ят номер едно албум на Роби Уилямс в британския чарт! Роби Уилямс държи рекорда във Великобритания за най-много номер едно албуми от солов изпълнител и е на второ място във вечната класация на Острова с най-много #1 студийни проекта след Бийтълс!!

Албумът дебютира още на върха на националните класации на Ирландия, Холандия и Швейцария, и е на 2-ро място в Германия и Австрия.

Най-новият сингъл от проекта на Роби Уилямс – ‘Love My Life’ – се предвижи на #44 позиция (от 76-та) в еърплей чарта на Великобритания и на #35 позиция (от 73-та) в общия европейски еърплей чарт. Сингълът получи много силна подкрепа още в Германия (#12), Швейцария (#21), Дания (#23), Испания (#31) и Швеция (#33 ).

Роби Уилямс представи новия сингъл ‘Love My Life’ във вечерното съботно шоу на Джонатан Рос и в сутрешното предаване „Добро утро, Британия“. През изминалата седмица, той беше специален гост на италианското издание на X Factor и на наградите NRJ Awards в Кан. Тази седмица е гост на наградите на радио SRF3 в Швейцария и „Bambi Awards“ в Германия. Следват участия в австралийското издание на X Factor и на наградите ARIA в Сидни през идващия уикенд.

Новият албум на Роби Уилямс “The Heavy Entertainment Show” се издава у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music с медийната подкрепа на радио N-Joy и bTV радио. Премиера: 04/11/2016.

Advertisement

Всички версии на албума са налични в най-големия музикален онлайн магазин www.musicmall.bg тук: http://bit.ly/2dtcEHk. Албумът е наличен и в дигитална версия за даунлоуд и стрийминг в платформите iTunes (http://apple.co/2eXy2UD), Spotify (http://spoti.fi/2dsu7LD), Google Play – http://bit.ly/2fGR17d и DeeZer – http://bit.ly/2femXiK

“The Heavy Entertainment Show” e първият албум на Роби Уилямс за Sony Music (след като подписа договор с компанията през май т.г.) и 11-ти солов студиен проект в дискографията му. За песните в новия албум, Роби Уилямс работи с някои от най-големите и успешни имена в музикалната индустрия – Гай Чембърс, Джон Грант, Руфъс Уейнрайт, Брандън Флауърс от ‘The Killers’, Ед Шийрън и Стюарт Прайс. В албума са включени още откъси от творби на френския бард Серж Генбур и гениалния руски композитор – Сергей Прокофиев.

Continue Reading
Advertisement