Connect with us

Музика

Новият албум на Fifth Harmony е #1 в 51 държави!

Avatar

Публикувано

на

В премиерната седмица на новия си едноименен албум, момичетата от ‘Fifth Harmony’ – Ally, Dinah, Lauren и Normani – представиха на сцената на MTV VMA абсолютния хит и пилотен сингъл от новия им албум – “Down” с участието на Gucci Mane. Групата си тръгна и с една статуетка в категорията „Най-добро поп видео“ за същия сингъл. Момичетата бяха номинирани още в категориите „Най-добра хореография“ и „Песен на лятото“, а веднага след церемонията заминаха за Ню Йорк, където представиха новата си песен “He Like That” в предаването „Good Morning America“.

Всичко това беше допълнителен повод за празнуване, след като новият едноименен албум на Fifth Harmony оглави iTunes чартовете на 51 държави и влезе в Топ 5 на още 80 страни! На 25/08 излезе новият трети студиен проект на групата, озаглавен ‘Fifth Harmony’. Часове преди премиерата на албума, в отговор на огромния интерес на феновете, излезе и видеоклипът към песента “He Like That”.

За записите на новия албум, момичетата от групата работят с топ музикални продуценти и диджеи от целия свят като The Stereotypes, Skrillex, Poo Bear, Monsters and Strangerz, Ester Dean, Ammo & Dallas K, Dreamlab и други. Албумът е зареден с много енергия, страст и спиращи дъха изпълнения и вокални хармонии, които са специфични за звученето на групата. В по-голямата част от песните момичетата участват и като автори, което придава на албума усещане за артистичната индивидуалност на всяка от изпълнителките. Пилотният сингъл от албума – “Down” – се превръща в най-бързо изкачилата се песен в класацията на iTunes до момента, като достига втора позиция в чарта само минути след премиерата. Парчето е и най-продаваният сингъл на групата до момента с челна позиция в британската класация Топ 40.

Continue Reading
Advertisement