Connect with us

Музика

Новият албум на Sam Smith е #1 в iTunes в 57 държави

Avatar

Публикувано

на

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

В петък, 3-ти ноември, 2017 г. британската звезда Sam Smith представи своя втори студиен албум, озаглавен “The Thrill of It All”. Форматите на изданието са стандартно CD, специално CD издание, винил и двоен винил. Албумът е наличен за поръчки в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg.

Броени часове след премиерата си албумът се изкачи до #1 в класациите на iTunes в 57 държави и е стриймван средно 2,9 млн. пъти на ден в Spotify. „The Thrill Of It All“ е в Топ 50 в iTunes в 31 страни и в Топ 50 в Spotify в 35 страни.

Пилотният сингъл от албума “Too Good At Goodbyes” се изкaчи до #1 в класацията Global Spotify Chart и в класациите на iTunes във Великобритания и САЩ и дебютира на челна позиция в официалната класация на Великобритания като това е шестият #1 сингъл на изпълнителя. Официалното видео към парчето излезе в средата на септември и вече е гледано над 207 млн. пъти в канала на Sam Smith във Vevo. Гледай видеото тук.

Вторият сингъл от албума „Pray“ излезе в началото на октомври. Парчето е комбинация от модерно поп звучене и госпел и е с участието на Timbaland. Веднага след него дебютира и сингълът „Burning“.

Advertisement

Три години след дебютния си албум “In The Lonely Hour” (2014) Sam Smith е един от най-успешните изпълнители в световен мащаб с над 12 млн. продадени копия на албума и редица отличия, сред които Academy Award, Златен Глобус, 3 награди Brit и 4 награди ГРАМИ.

Continue Reading
Advertisement