Connect with us

Lifestyle

Новият извит LCD дисплей Philips с радиус 1800 мм и Adaptive Sync

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, обяви нов 27-инчов извит дисплей, който предлага очарователна обгръщаща картина на потребителите, търсещи подходящ дисплей за дома. Най-новото попълнение в линията от извити монитори прави зрителното преживяване още по-реалистично с технологията Ultra Wide-Color за прецизно пресъздаване на цветовете.

Малък радиус, голямо въздействие

С изключително малкия радиус на извивката си от 1800 мм, моделът 278E8QJAB предлага силно поглъщащо преживяване като подсилва усещането за дълбочина и намалява изкривяванията на картината. В комбинация с технологията Adaptive Sync, той осигурява супер плавна картина без насичане, накъсване и замазване при движение.

„Най-новото 27-инчово допълнение към гамата от извити дисплеи прави този клас продукти още по-масов. Но това е само началото – през тази година ни очаква цяла линия от извити монитори. Това подчертава намерението на MMD да предлага иновативни технологии, които правят работата и играта по-лесни, и приятни за потребителите,” каза Артьом Хоменко, продуктов мениджър в MMD за монитори Philips за Европа.

Advertisement

Разширен цветови спектър

Снабден с Full HD резолюция и последно поколение Ultra Wide-Color технология, 278E8QJAB предлага един от най-широките цветови спектри на пазара за брилянтни изображения: поддържат се 130% sRGB (104% NTSC) в сравнение с типичните стойности за обикновени монитори от 99% sRGB (72% NTSC). По този начин се разширява обхвата от цветове, които потребителите възприемат и то чрез хардуерни подобрения, а не чрез софтуерни настройки.

Това е полезно при различни задачи: с точното цветово възпроизвеждане на Ultra Wide-Color онлайн купувачите могат реално да видят цвета на продуктите, които поръчват – независимо дали става дума за автомобил, кухня или дрехи. При видеото Ultra Wide-Color гарантира, че записвате това, което виждате. Видео редакторите и фотографите могат да разчитат на точно цветово възпроизвеждане, а зрителите ще се насладят на това, което режисьорът е искал да покаже.

В допълнение на своите цветови възможности и тънки извити линии, дисплеят включва VA LED матрица с усъвършенствана „multi-domain vertical alignment“ технология, която постига много високо съотношение на статичния контраст за изключително живи и ярки изображения. Това прави дисплея още по-подходящ за снимки, филми и графични приложения.

Функции, създадени за потребителите

Advertisement

Новият 27-инчов дисплей е пълен с функции, проектирани да доставят визуално удоволствие. Технологията Flicker-Free автоматично регулира яркостта за по-стабилна картина, а Philips SmartImage Lite настройва изображението според съдържанието на екрана, като динамично подобрява контраста, цветовата наситеност и остротата на картината и видеото – в реално време и само с натискането на бутон. Дисплеят е снабден с DisplayPort за бърз трансфер на данни, както и с HDMI порт. Вградени са също чифт висококачествени стерео говорители, които допълват страхотната картина с перфектен звук.

Новият дисплей Philips 278E8QJAB от E-линията е с препоръчителна крайна цена от  549 лв. с ДДС и ще бъде наличен в магазините за електроника през март 2017 г.

 

Continue Reading
Advertisement